Gradian verkkokirjasto

Grilli kuumana
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Svensson, Paul.
Yhtenäistetty nimeke
  • Paul grillar
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Grilli kuumana
Julkaistu
  • Otava, Helsingissä : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 184 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Fridholm, Jacob.
  • Iso-Markku, Jaana.
ISBN
  • 978-951-1-25046-3
*00000842nam a22002774a 4500
*00112056
*00520200525075518.0
*008110621s2011\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-25046-3
*035  $a34708
*035  $a(PrettyLib)0000034708
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aSvensson, Paul.
*24010$aPaul grillar
*24510$aGrilli kuumana /$cPaul Svensson ; valokuvat: Jacob [i.e. Jakob] Fridholm suomentanut Jaana Iso-Markku.
*260  $aHelsingissä :$bOtava,$c2011.
*300  $a184 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agrilliruoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$agrillit$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aFridholm, Jacob.
*7001 $aIso-Markku, Jaana.
*852  $lSVENSSON
*979  $a0000034708
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Strömsö-ohjelmasta tutun tv-kokin rento ruokakirja innostaa grillaamaan ympäri vuoden. Inspiraatiota saavat niin rehti lihangrillaaja kuin kokeilunhaluinen gourmetkokkikin. Talvella maistuvat pitaleivät ja lihavartaat, suloisena syyspäivänä voi nauttia jälkiruoaksi grillatut muffinssit. Grillauskoulu antaa tiiviin tietopaketin aiheesta, ja Paul kertoo tarvittavista varusteista ja tekniikoista sekä laadukkaista raaka-aineista myös reseptien ohessa. Kirjassa on noin 70 ruokaohjetta lihasta, kalasta, linnuista ja kasviksista sekä noin 40 marinadien, kastikkeiden ja maustesekoitusten ohjetta. Paulin seurassa grillaten onnistuvat myös keitot ja jälkiruoat sekä suolaiset ja makeat leivonnaiset. Kannattaa kokeilla!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
62775Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.13