Gradian verkkokirjasto

Henkilöstöruokalan suunnitteluopas
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Henkilöstöruokalan suunnitteluopas
Julkaistu
  • VAPK-kustannus, Helsinki : 1990.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 37 s.
Asiasana
Yhteisönnimi
  • RAKH:n asettama työryhmä.
ISBN
  • (951-861-716-3)
*00000909nam a22002654a 4500
*0011207
*00520200525075438.0
*008020215s1990\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-861-716-3)
*035  $a2871
*035  $a(PrettyLib)0000002871
*0410 $afin
*080  $aUDK:64.024
*24500$aHenkilöstöruokalan suunnitteluopas /$cRAKH:n asettama työryhmä: puheenjohtaja Martti Sarvas, sihteerit Jatta Karanko (VARK) ja Helena Manninen (RAKH).
*260  $aHelsinki :$bVAPK-kustannus,$c1990.
*300  $a37 s.
*650 7$ahenkilöstö$2ysa
*650 7$aruokailu$2ysa
*650 7$asuunnittelu$2ysa
*650 7$aruokailutilat$2ysa
*650 7$akalusteet$2ysa
*650 7$akustannukset$2ysa
*7102 $aRAKH:n asettama työryhmä.
*852  $lHENKILÖSTÖRUOKALAN
*979  $a0000002871
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
4555Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma64.024