Gradian verkkokirjasto

Lähellä maata
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Ahopelto, Heikki.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Lähellä maata
Julkaistu
  • Paasilinna, Espoo : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 173 s.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Vaahtera, Jaani.
ISBN
  • 978-952-5856-32-3
*00000813nam a22002774a 4500
*00112090
*00520200525075518.0
*008110816s2011\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5856-32-3
*035  $a34755
*035  $a(PrettyLib)0000034755
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aAhopelto, Heikki.
*24510$aLähellä maata /$cHeikki Ahopelto ; valokuvannut Jaani Vaahtera.
*260  $aEspoo :$bPaasilinna,$c2011.
*300  $a173 s.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$alähiruoka$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$aluomutuotteet$2ysa
*650 7$akeräilytuotteet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aVaahtera, Jaani.
*852  $lAHOPELTO
*979  $a0000034755
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Lähellä maata on ohjekirja kotikokille, joka haluaa kasvattaa jotain itse. Teoksessa lähdetään omalta pihalta ja parvekkeelta ja mennään metsään asti. Teoksen reseptien valmistamisessa käytetään raaka-aineita, joiden kasvattamiseen on annettu ohjeita. Ruoan valmistaminen onnistuu myös yksinkertaisilla välineillä, mutta ruoanlaitto saa viedä aikaa. "Hyvä ruoanlaitto alkaa siemenen istuttamisesta. Suhde ruokaan syntyy itse laittamisesta ja siitä, että on esimerkiksi kasvattanut jonkun ruoka-aineen itse. Ruoanlaitosta tulee henkilökohtaista, mikä alkaa ohjata käyttäytymistä positiivisella tavalla", toteaa Ahopelto. Heikki Ahopellon ihastusta ja kiinnostusta herättänyttä 10-osaista televisiosarjaa Heikin lähiruokaa on esitetty Liv-kanavalla.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
62887Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01