Gradian verkkokirjasto

Chef Karnell
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Karnell, Kristian.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Chef Karnell
Julkaistu
  • Mäntykustannus, [Ranua] : 2010.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 92 s.
Yleinen huomautus
  • Irtopäällys.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Hyvönen, Jaakko.
ISBN
  • 978-952-5712-28-5
*00000712nam a22002414a 4500
*00112099
*00520200525075518.0
*008110829s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5712-28-5
*035  $a34773
*035  $a(PrettyLib)0000034773
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aKarnell, Kristian.
*24510$aChef Karnell /$cKristian Karnell ; [valokuvat: Jaakko Hyvönen].
*260  $a[Ranua] :$bMäntykustannus,$c2010.
*300  $a92 s.
*500  $aIrtopäällys.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aHyvönen, Jaakko.
*852  $lKARNELL
*979  $a0000034773
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Chef Karnell on kuin huippukokin salainen reseptivihko. Tekijä Kristian Karnell on koonnut teostaan ajatuksella, että tekee sitä itselleen. Nyt yksissä kansissa on hänen kaikki rakkaimpansa, klassisia makuja ulkomailta ja kotimaasta. Ohjeet ovat kotikokeille sekä alan nuorille ammattilaisille. Herkullisessa kuvituksessa esitetään annosmallit sekä toimintakuvissa työvaiheet. Sokerina pohjalla Chef's tip kertoo vinkit annoksen esillepanoon sekä viinisuositukset. Kristian Karnell on työskennellyt Espanjassa luostariravintolassa sekä Michelin-tähden fine dining -ravintolassa, Karibialla risteilyaluksen lihamestarina ja kylmäkkönä sekä keittiömestarina Norjassa, Rukalla ja Rovaniemellä. Chef de Rotisseurs -käädyt Karnell sai syksyllä 2008.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
62980Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01