Gradian verkkokirjasto

Lähiruokaa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Björklund, Michael.
Yhtenäistetty nimeke
  • Min nordiska mat
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Lähiruokaa
Julkaistu
  • [Kenneth Nars], [Helsinki] : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 223 s.
  • kuv.
  • 27 cm.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Nars, Kenneth.
  • Villa, Saara.
  • Sucksdorff, Anton.
ISBN
  • 978-952-67572-1-6
*00000941nam a22003134a 4500
*00113145
*00520200525075520.0
*008111031s2011\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-67572-1-6
*035  $a36073
*035  $a(PrettyLib)0000036073
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aBjörklund, Michael.
*24010$aMin nordiska mat
*24510$aLähiruokaa /$cMichael Björklund ; [teksti:] Kenneth Nars ; suomennos: Saara Villa ; [valokuvat: Anton Sucksdorff].
*260  $a[Helsinki] :$b[Kenneth Nars],$c2011.
*300  $a223 s.
*300  $bkuv.
*300  $c27 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*653  $apohjoismaat
*7001 $aNars, Kenneth.
*7001 $aVilla, Saara.
*7001 $aSucksdorff, Anton.
*852  $lBJÖRKLUND
*979  $a0000036073
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Michael Björklund ei pohjoismaisesta ruoanlaitosta puhuttaessa esittelyjä kaipaa. Hänen juurensa ovat Ahvenanmaalla, ja Pohjolan kokkien joukossa hän on ollut tunnettu jo vuodesta 1997. Suurelle yleisölle hän on tuttu televisiokasvo monista suosituista ruokaohjelmista, pidetty ravintoloitsija ja aktiivinen hyvän lähiruoan puolestapuhuja. Ensimmäisessä keittokirjassaan Michael Björklund vie meidät gastronomiselle matkalle halki Pohjolan ja sen ainutlaatuisten raaka-aineiden. Vaellamme Ahvenanmaalta Helsinkiin, Göteborgiin ja taas takaisin, tutustumme moniin paikallisiin erikoisuuksiin sekä ihmisiin. Michael kerää tuoreimmat mahdolliset ainekset ja tarjoaa meille ruokaohjeensa, jotka ovat niittäneet suurta suosiota sekä ravintolakeittiössä että viikonloppupäivällisillä perheen ja ystävien kanssa. Kirjan on toimittanut ruokatoimittaja Kenneth Nars.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
64068Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01