Yhtenäistetty nimeke Tart : sweet & savoury recipes
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Suola iset ja makeat piirakat
Julkaistu Gummerus, [Helsinki] : 2007.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Yleinen huomautus Valokuvat: ; Stephen Conroy.
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00000808nam a22002654a 4500
*00114754
*00520200525075523.0
*008111202s2007\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-20-7316-0
*035 $a38002
*035 $a(PrettyLib)0000038002
*0410 $afin$heng
*080 $aUDK:641/642
*1300 $aTart : sweet & savoury recipes
*24510$aSuola iset ja makeat piirakat /$csuomentanut Kirsi Tuittu.
*260 $a[Helsinki] :$bGummerus,$c2007.
*300 $a128 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*500 $aValokuvat: ; Stephen Conroy.
*650 7$apiirakat$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aTuittu, Kirsi.
*852 $lSUOLA ISET
*979 $a0000038002
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Tuoretta piirakkaa ei voita mikään! Piirakka on monipuolisuudessaan lyömätön: se on mehevä herkku eväsretkillä, välipalana, illanistujaisissa, jälkiruokana, cocktailpalana... Tämä kokoelma sisältää klassikko-ohjeita ja uusia tuttavuuksia, joista löytyy sopivaa suolaista tai makeaa tarjottavaa arkeen ja juhlaan - kaiken kaikkiaan yli 80 suussa sulavaa piirakkaa.
Yksityiskohtaiset ja helpot ohjeet neuvovat taikinan tekemisen, kaulimisen, koristelun ja esipaistamisen salat. Saat myös vinkkejä siitä, millä välineillä ja aineksilla onnistut varmasti. Kokeneellekin leipurille riittää uutta kokeiltavaa taikinan koristelusta tarjoiluehdotuksiin. Hurmaa vieraasi vaikka vuohenjuusto-kirsikkatomaattipiirakalla tai tarjoa vaihteeksi sipuleista valmistettu tarte Tatin. Jälkiruuaksi tarjottava samettinen suklaapiirakka tai juustokakku Grand Marnier hurmaa varmasti kenet tahansa.
Kun kerran olet onnistunut lumoamaan yleisösi, palaat näihin ohjeisiin kerta toisensa jälkeen.