Gradian verkkokirjasto

Erämiehen keittokirja : ohjeita "metsäherkkujen" valmistamiseen
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Reinilä, Edit.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Erämiehen keittokirja : ohjeita "metsäherkkujen" valmistamiseen
Julkaistu
  • Salakirjat, Helsingissä : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 67 s. ; 21 cm.
Yleinen huomautus
  • Näköispainos. Alkuperäisen julkaisutiedot: Helsingissä : Otava, 1915.
Asiasana
ISBN
  • 978-952-5774-26-9
*00000868nam a22002654a 4500
*00114845
*00520200525075524.0
*008111209s2011\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5774-26-9
*035  $a38131
*035  $a(PrettyLib)0000038131
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aReinilä, Edit.
*24510$aErämiehen keittokirja   :$bohjeita "metsäherkkujen" valmistamiseen /$cEdit Reinilä.
*260  $aHelsingissä :$bSalakirjat,$c2011.
*300  $a67 s. ;$c21 cm.
*500  $aNäköispainos. Alkuperäisen julkaisutiedot: Helsingissä : Otava, 1915.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aateriat$2ysa
*650 7$aeräretkeily$2ysa
*650 7$anäköispainokset$2ysa
*852  $lREINILÄ
*979  $a0000038131
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Vuonna 1915 ilmestynyt Erämiehen keittokirja sisältää yksinkertaisesti valmistettavia ruokia, jotka on helppo ottaa mukaan metsäretkille tai valmistaa paikan päällä.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
65738Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.15