Gradian verkkokirjasto

Sikke : ruokaa rakkaudella Toscanassa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Sumari, Sikke.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Sikke : ruokaa rakkaudella Toscanassa
Julkaistu
  • Paasilinna, [Espoo] : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 168 s. : kuv. ; 24 cm.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Ilmoni, Benjamin.
ISBN
  • 978-952-5856-44-6
*00000794nam a22002654a 4500
*00115014
*00520200525075524.0
*008120206s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-5856-44-6
*035  $a38748
*035  $a(PrettyLib)0000038748
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aSumari, Sikke.
*24510$aSikke : ruokaa rakkaudella Toscanassa /$cSikke Sumari ; [kirjan kuvat:] Benjamin Ilmoni.
*260  $a[Espoo] :$bPaasilinna,$c2012.
*300  $a168 s. :$bkuv. ;$c24 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*653  $aItalia
*653  $aToscana
*7001 $aIlmoni, Benjamin.
*852  $lSUMARI
*979  $a0000038748
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Sikke Sumarin järjestyksessä seitsemäs keittokirja, Sikke - ruokaa rakkaudella toimii loistavana käsikirjana LIV - kanavan samannimisen tv-sarjan kanssa, sillä kirja sisältää samoja reseptejä. Sumarin miljoonia katsojakertoja keränneet kokkiohjelmat sekä suositut keittokirjat ovat löytäneet paikkansa suomalaisten kotikokkien arjesta ja uusin teoskin syntyi yleisön pyynnöstä Siken "vatsan" toisella kotiseudulla, Italian Toscanan Cretin kylässä samaan aikaan tv-sarjan kuvausten lomassa. Sikke Sumarin ruokafilosofian punaisena lankana on kotoisa ateria joka tuo hyvän mielen, jos ulkomaailma käy liian kovaksi ja vaativaksi. Siken keittiössä ei tarjoilla kuitenkaan perinteistä lohturuokaa kuten voita, kermaa, sipsejä tai suklaata vaan rakkaudella valmistettua kotiruokaa, josta nautitaan mieluiten hyvässä seurassa rennosti, rauhallisesti ja hitaasti. Kirjassa kunnioitetaan mahdollisuuksien mukaan kotimaista ja italialaista lähiruokaa sekä sesonkituotteita. Ja koska perinteet sekä reseptit kulkevat useimmiten suvussa, ohjeista löytyy niin Siken äidin kuuluisa kaalilaatikko kuin Italian nonnan, rouva Ornella Michelin pastareseptit. Kirjasta voi valita joko pitkään ja hartaasti kypsennettäviä ruokaohjeita tai pikaisesti loihdittavia aterioita. Lopputulosta ei voi nimittäin mitata keittiössä vietetyn ajan perusteella, sillä se kaikista tärkein ja alati mukana kulkeva raaka-aine sekä maailman paras mauste on rakkaus valmistajalta nautiskelijalle.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
66806Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568