Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Chocolates and confections : formula, theory, and technique for the artisan confectioner
Muut nimekkeet Formula, theory, and technique for the artisan confectioner
Julkaistu John Wiley & Sons , Hoboken (NJ) : 2007.
Ulkoasutiedot
Asiasana
Yhteisönnimi Culinary Institute of America.
ISBN
*00001495cam a22003374i 4500
*00115087
*00520190704033334.0
*008090406s2007 xxua||||||||| 000 0 eng c
*020 $a978-0-7645-8844-0$qsidottu
*035 $a(FI-MELINDA)006114693
*0410 $aeng
*1001 $aGreweling, Peter P.
*24510$aChocolates and confections :$bformula, theory, and technique for the artisan confectioner /$cPeter P. Greweling ; Culinary Institute of America.
*24630$aFormula, theory, and technique for the artisan confectioner
*260 $aHoboken (NJ) :$bJohn Wiley & Sons ,$c2007.
*300 $ax, 388 s. :$bkuvitettu
*336 $ateksti$btxt$2rdacontent
*337 $akäytettävissä ilman laitetta$bn$2rdamedia
*338 $anide$bnc$2rdacarrier
*650 7$asuklaa$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18875
*650 7$amakeiset$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6769
*650 7$akaakao$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8376
*650 7$avalmistus$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$aruokaohjeet$2yso/fin$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*650 7$achoklad$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p18875
*650 7$asötsaker$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p6769
*650 7$akakao$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8376
*650 7$atillverkning$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p8606
*650 7$amatrecept$2yso/swe$0http://www.yso.fi/onto/yso/p11273
*7102 $aCulinary Institute of America.
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kuvausta ei toistaiseksi saatavana