Gradian verkkokirjasto

Grillimestari : suuri grillauskirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Thompson, Fred.
Yhtenäistetty nimeke
  • Grill master
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Grillimestari : suuri grillauskirja
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2011.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 223 s. : kuv. ; 28 cm.
Yleinen huomautus
  • Alanimeke kannessa ja selässä: Kattava valikoima perinteisiä grillausreseptejä.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Kachatorian, Ray.
  • Oksanen, Mika.
ISBN
  • 978-952-220-464-6
*00000967nam a22002894a 4500
*00115253
*00520200525075525.0
*008120508s2011\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-464-6
*035  $a39218
*035  $a(PrettyLib)0000039218
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aThompson, Fred.
*24010$aGrill master
*24510$aGrillimestari :$bsuuri grillauskirja /$cFred Thompson ; valokuvat: Ray Kachatorian ; [suomentaja: Mika Oksanen].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2011.
*300  $a223 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*500  $aAlanimeke kannessa ja selässä: Kattava valikoima perinteisiä grillausreseptejä.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agrilliruoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$agrillit$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aKachatorian, Ray.
*7001 $aOksanen, Mika.
*852  $lTHOMPSON
*979  $a0000039218
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Siirry pihamaalle, sytytä grilli ja esittele grillimestarin taitojasi tämän kattavan grillaajan oppaan avulla! Haluatko tietää, miten laitetaan himoittavimmat hampurilaiset, paistetaan mehevimmät pihvit, grillataan täydellistä barbecue-kanaa tai lohifileetä tai savustetaan possun lapaa, joka saa mehukkuudellaan syöjien polvet lyömään loukkua? Tutustu tähän kattavaan keittokirjaan, niin noiden klassikkojen ja kymmenien muiden reseptien onnistuneen grillaamisen salat aukeavat sinulle. Mestarigrillaaja Fred Thompson luottaa yksinkertaisiin ja konstailemattomiin resepteihin, joilla saadaan mahtavan maukasta ruokaa. Kunkin reseptin mukana on tiivistetyt toimintaohjeet, jotka auttavat tehtävän hahmotuksessa. Lisäksi kirjan loppuosaan kätevästi saataville on koottu Thompsonin suosittelemia lisäkkeitä ja omassa osiossaan ovat kymmenet kastikkeet, marinadit ja kuivat mausteseokset, joita voidaan yhdistellä grillattaviin ruokiin maun mukaan. Värikkäät valokuvat ja vaiheittaiset ohjeet grillin sytyttämiseen ja valmistelemiseen, grillaamiseen suorassa ja epäsuorassa lämmössä, savustamiseen ja muihin olennaisuuksiin saavat aloittelijankin luottamaan onnistumiseensa. Hyviksi havaittuja reseptejä ja muutenkin silkkaa asiaa sisältävä Grillimestari - Suuri grillauskirja antaa lukijalleen niin paljon, ettei tämä ehkä muita oppaita aiheesta kaipaakaan. Pue siis esiliina yllesi, nappaa grillihaarukka kouraasi ja hanki mestarigrillaajan kannukset tämän täysipainoisen grillausoppaan avulla.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68210Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.13