Gradian verkkokirjasto

Leivo arkeen ja juhlaan : vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Rogneby, Annika.
Yhtenäistetty nimeke
  • Baklädje med LCHF ja Bakglädje till vardags och fest
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Leivo arkeen ja juhlaan : vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 199 s.
  • kuv.
  • 22 cm.
Yleinen huomautus
  • Kansi- ja selkänimeke: Leivo arkeen ja juhlaan ilman sokeria ja vehnäjauhoja.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Eriksson, Mikael.
  • Vuento, Sirpa.
ISBN
  • 978-952-220-534-6
*00001275nam a22003734a 4500
*00115300
*00520200525075525.0
*008120528s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-534-6
*035  $a39280
*035  $a(PrettyLib)0000039280
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:613
*1001 $aRogneby, Annika.
*24010$aBaklädje med LCHF ja Bakglädje till vardags och fest
*24510$aLeivo arkeen ja juhlaan :$bvähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio /$cAnnika Rogneby ; [valokuvat: Mikael Eriksson ; kääntäjä: Sirpa Vuento].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2012.
*300  $a199 s.
*300  $bkuv.
*300  $c22 cm.
*500  $aKansi- ja selkänimeke: Leivo arkeen ja juhlaan ilman sokeria ja vehnäjauhoja.
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$avähähiilihydraattinen ruokavalio$2ysa
*650 7$agluteeniton ruokavalio$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aleivonnaiset$2ysa
*650 7$aerikoisruokavaliot$2ysa
*650 7$aravintoaineet$2ysa
*650 7$ahiilihydraatit$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aEriksson, Mikael.
*7001 $aVuento, Sirpa.
*852  $lROGNEBY
*979  $a0000039280
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Leivo ilman sokeria ja vehnäjauhoja! Leipiä, leivonnaisia ja jälkiruokia kaikille leipomisesta pitäville. Annika Rognebyn esikoiskirja, Karpin leivontakirja, sai lukijoilta äärettömän myönteistä palautetta. Annika huomasi nopeasti, kuinka kovasti hyviä vähähiilihydraattisia leivontareseptejä kaivattiin. Lukijoiden vinkit ja mielipiteet innoittivat häntä kehittämään lisää herkullisia leivonnaisia, joiden reseptit hän on nyt lisännyt suositun Karpin leivontakirjan materiaaliin. Uusi kirja sisältää maukkaita, nopeita ja helppoja reseptejä arkeen, mutta juhlavampiakaan tilaisuuksia ei ole unohdettu. Mukana on myös kokonainen leipiä käsittelevä luku. Uudet reseptit on laadittu monet toiveet, näkemykset ja tarpeet huomioiden - tekemättä kompromisseja hiilihydraattimäärän suhteen. Tämänkin kirjan leivonnaiset ovat vähähiilihydraattisia ja gluteenittomia. Siitä ei ole tingitty!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68342Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.56