Gradian verkkokirjasto

Makkara
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Gayler, Paul.
Yhtenäistetty nimeke
  • Sausages
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Makkara
Julkaistu
  • Moreeni, Vantaa : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 192 s. : kuv. ; 24 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Havila, Terhi.
ISBN
  • 978-952-254-111-6
*00000747nam a22002654a 4500
*00115302
*00520200525075525.0
*008120528s2012\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-254-111-6
*035  $a39282
*035  $a(PrettyLib)0000039282
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aGayler, Paul.
*24010$aSausages
*24510$aMakkara /$cPaul Gayler, Terhi Havila.
*260  $aVantaa :$bMoreeni,$c2012.
*300  $a192 s. :$bkuv. ;$c24 cm.
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*7001 $aHavila, Terhi.
*852  $lGAYLER
*979  $a0000039282
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Makkaroista saa nopeasti laitettua mutkattoman ruoan, ja erilaisia makkaroita syödään suurimmassa osassa maailmaa. Vanhastaan makkarat on mielletty varattoman väen ruoaksi, mutta nykyään niitä tarjotaan hienoimmissakin ravintoloissa. Makkara esittelee eri makkaratyypit raakamakkaroista kestomakkaroihin. Itse tehtävien makkaroiden lisäksi kerrotaan maailmalla tunnetuista makkaroista, esimerkiksi saksalaisesta braatvurstista, skotlantilasesta haggiksesta ja italialaisesta pepperonista. Kirja paljastaa makkaranvalmistuksen salat ja kertoo, mitkä makkarat sopivat parhaiten paistamiseen, grillaamiseen tai vaikkapa leivontaan ja mitä makkararuokia niistä voi valmistaa. Makkara sisältää laajan valikoiman suussa sulavia reseptejä salaateista uuniruokiin, keittoihin ja grilliherkkuihin. Herkullisin valokuvin kuvitettu kirja sopii käsikirjaksi keittiöön kuin keittiöön. Brittikokki Paul Gayler on kirjoittanut useita ruokakirjoja, joista on aiemmin suomennettu Pihvi.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68345Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.03