Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot 308 s. : kuv., kartt. ; 29 cm.
Yleinen huomautus Alanimeke kannessa: Nykyajan kattavin teos maailman ja Suomen parhaista tislaamoista ja niiden viskeistä. Jarkko Nikkanen on kirjoittanut Suomea koskevan osuuden (s. 301-308).
Asiasana
Henkilönnimi Roskrow, Dominic. Nikkanen, Jarkko. de Kergommeaux, Davin. Dei bel, Jürgen. Darlison, Martin. Anderson, Peter. Korhonen, Juhana.
ISBN
*00001365nam a22003614a 4500
*00115308
*00520200525075525.0
*008120528s2012\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-220-531-5
*035 $a39293
*035 $a(PrettyLib)0000039293
*0410 $afin$heng
*080 $aUDK:641/642
*080 $aUDK:663/664
*1001 $aSmith, Gavin D.
*24010$a[Whisky opus
*24510$aSuuri viskikirja /$cGavin D. Smith & Dominic Roskrow ; avustajinaaan Jarkko Nikkanen, Davin de Kergommeaux, Jürgen Dei bel ; [piirrokset: Martin Darlison] ; [valokuvat: Peter Anderson] ; [kääntäjä: Juhana Korhonen].
*260 $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2012.
*300 $a308 s. :$bkuv., kartt. ;$c29 cm.
*500 $aAlanimeke kannessa: Nykyajan kattavin teos maailman ja Suomen parhaista tislaamoista ja niiden viskeistä. Jarkko Nikkanen on kirjoittanut Suomea koskevan osuuden (s. 301-308).
*650 7$aviski$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*650 7$atislaus$2ysa
*650 7$aalkoholijuomat$2ysa
*650 7$ahakuteokset$2ysa
*7001 $aRoskrow, Dominic.
*7001 $aNikkanen, Jarkko.
*7001 $ade Kergommeaux, Davin.
*7001 $aDei bel, Jürgen.
*7001 $aDarlison, Martin.
*7001 $aAnderson, Peter.
*7001 $aKorhonen, Juhana.
*852 $lSMITH
*979 $a0000039293
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Suuri VISKIkirja on sopiva kumppani tälle matkalle. Niille, jotka ovat vasta lähdössä tutkimusmatkalle, kirjan valaisevassa johdannossa selitetään viskinvalmistuksen perusasiat ja se, miten makuaistiaan harjoittamalla todella oppii ymmärtämään viskin monipuolisia makuja. - Riippumatta siitä, onko vasta tutustumassa viskin ihmeisiin vai jo matkalla asiantuntijaksi, viskinystävä huomaa tämän kirjan vastaavan kaikkiin hänen kysymyksiinsä. - Kymmenet valaisevat artikkelit kattavat kaiken, mitä lukijan tarvitsee tietää: viskin valmistuksen, ympäristön vaikutuksen, sen kuinka viskistä nautitaan, ja paljon muuta. - Kirjassa tutustutaan perusteellisesti viskinvalmistusmaihin sekä kerrotaan jokaisen viskinvalmistusalueen viskiteollisuudesta ja eri viskilajien ominaisuuksista. - Yksityiskohtaiset kuvaukset maailman 175 merkittävimmästä tislaamosta sekä yli 500 värikästä makuhuomiota esiteltyjen tuottajien tärkeimmistä viskeistä. - Erikoiskartat osoittavat viskinvalmistusalueet ja tislaamoiden sijainnin. - Informaatiotaulukot ilmoittavat, mitkä viskit kuuluvat millekin alueelle, ja kertovat tislaustoiminnan historiasta kyseisellä alueella.