Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio : 2010.
UDK-luokituskoodi
Painos
Ulkoasutiedot
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja. D, ISSN 1795-0848 ; D:2010
Asiasana
Henkilönnimi
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja. D, 1795-0848 ; D:2010.
ISBN
*00000955nam a22002894a 4500
*00115342
*00520200525075526.0
*008120611s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-203-121-1
*035 $a39349
*035 $a(PrettyLib)0000039349
*0410 $afin
*080 $aUDK:663/664
*24500$aElintarvikeprosessit /$c[toimistuskunta: Anna-Maria Saarela ... et al.].
*250 $a3. uud. p.
*260 $aKuopio :$bSavonia-ammattikorkeakoulu,$c2010.
*300 $a390 s.
*300 $bkuv.
*300 $c30 cm.
*4901 $aSavonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja. D,$x1795-0848 ;$vD:2010
*650 7$aelintarviketeollisuus $2ysa
*650 7$aprosessit$2ysa
*650 7$aelintarviketekniikka$2ysa
*650 7$aelintarviketuotanto$2ysa
*7001 $aSaarela, Anna-Maria.
*830 0$aSavonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja.$nD,$x1795-0848 ;$vD:2010.
*852 $lELINTARVIKEPROSESSIT
*979 $a0000039349
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Lähes 400 sivua tuhtia tietoa elintarvikkeiden valmistuksesta tuoteryhmittäin, ”lisäherkkuna” kolme uutta lukua!
Julkaisussa perehdytään keskeisimpiin elintarvikeprosesseihin tuoteryhmittäin (maito, liha, kala, leipomotuotteet, valmisruoka, kasvikset, rasvat, juomat, makeiset). Tämän lisäksi kirjassa tutustutaan säilöntään, ruokatuotantoon, fermentaatio- ja erotustekniikoihin, pakkausteknologiaan, funktionaalisiin elintarvikkeisiin, elintarviketeollisuuden koneisiin ja laitteisiin ja laatujärjestelmiin.
Aiempien suosittujen painosten lisäksi tässä 3. painoksessa ovat uutuutena luvut uuselintarvikkeista, kirjoittajana Itä-Suomen yliopiston professori Atte von Wright, aistinvaraisesta arvioinnista kirjoittajana erikoistutkija, dosentti Anja Lapveteläinen, Itä-Suomen yliopistosta sekä lemmikkieläinten ruokien valmistuksesta yrittäjä Teuvo Martikainen.
Muiden lukujen osalta kirjoittajina ovat mukana jo aiemman painoksen kolmisenkymmentä elintarvikealan huippuasiantuntijaa mm. elintarviketeollisuudesta, yliopistoista ja korkeakouluista.
Kirja soveltuu erinomaisesti käsikirjaksi alan yrityksille ja päivittäistavarakaupan toimijoille sekä elintarvikealan opintoihin niin ammattikorkeakouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa kuin oheislukemistona yliopistoissa ja myös elintarvikkeiden valmistuksesta kiinnostuneille kuluttajille.
Käsikirja vuosikymmeniksi eteenpäin!