Gradian verkkokirjasto

Elintarvikeprosessit
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Elintarvikeprosessit
Julkaistu
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio : 2010.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 3. uud. p.
Ulkoasutiedot
  • 390 s.
  • kuv.
  • 30 cm.
Sarjamerkintö ei-lisäkirjausmuodossa
  • Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja. D, ISSN 1795-0848 ; D:2010
Asiasana
Henkilönnimi
  • Saarela, Anna-Maria.
Sarjalisäkirjaus - yhtenäistetty nimeke
  • Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja. D, 1795-0848 ; D:2010.
ISBN
  • 978-952-203-121-1
*00000955nam a22002894a 4500
*00115342
*00520200525075526.0
*008120611s2010\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-203-121-1
*035  $a39349
*035  $a(PrettyLib)0000039349
*0410 $afin
*080  $aUDK:663/664
*24500$aElintarvikeprosessit /$c[toimistuskunta: Anna-Maria Saarela ... et al.].
*250  $a3. uud. p.
*260  $aKuopio :$bSavonia-ammattikorkeakoulu,$c2010.
*300  $a390 s.
*300  $bkuv.
*300  $c30 cm.
*4901 $aSavonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja. D,$x1795-0848 ;$vD:2010
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$aprosessit$2ysa
*650 7$aelintarviketekniikka$2ysa
*650 7$aelintarviketuotanto$2ysa
*7001 $aSaarela, Anna-Maria.
*830 0$aSavonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarja.$nD,$x1795-0848 ;$vD:2010.
*852  $lELINTARVIKEPROSESSIT
*979  $a0000039349
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Lähes 400 sivua tuhtia tietoa elintarvikkeiden valmistuksesta tuoteryhmittäin, ”lisäherkkuna” kolme uutta lukua! Julkaisussa perehdytään keskeisimpiin elintarvikeprosesseihin tuoteryhmittäin (maito, liha, kala, leipomotuotteet, valmisruoka, kasvikset, rasvat, juomat, makeiset). Tämän lisäksi kirjassa tutustutaan säilöntään, ruokatuotantoon, fermentaatio- ja erotustekniikoihin, pakkausteknologiaan, funktionaalisiin elintarvikkeisiin, elintarviketeollisuuden koneisiin ja laitteisiin ja laatujärjestelmiin. Aiempien suosittujen painosten lisäksi tässä 3. painoksessa ovat uutuutena luvut uuselintarvikkeista, kirjoittajana Itä-Suomen yliopiston professori Atte von Wright, aistinvaraisesta arvioinnista kirjoittajana erikoistutkija, dosentti Anja Lapveteläinen, Itä-Suomen yliopistosta sekä lemmikkieläinten ruokien valmistuksesta yrittäjä Teuvo Martikainen. Muiden lukujen osalta kirjoittajina ovat mukana jo aiemman painoksen kolmisenkymmentä elintarvikealan huippuasiantuntijaa mm. elintarviketeollisuudesta, yliopistoista ja korkeakouluista. Kirja soveltuu erinomaisesti käsikirjaksi alan yrityksille ja päivittäistavarakaupan toimijoille sekä elintarvikealan opintoihin niin ammattikorkeakouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa kuin oheislukemistona yliopistoissa ja myös elintarvikkeiden valmistuksesta kiinnostuneille kuluttajille. Käsikirja vuosikymmeniksi eteenpäin!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68445Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664