Gradian verkkokirjasto

Maalaiskokin keittiössä : perinteisiä herkkuja leivästä juustoon ja marjasäilykkeistä makkaraan
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Walker, Alison.
Yhtenäistetty nimeke
  • A country cook×s kitchen
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Maalaiskokin keittiössä : perinteisiä herkkuja leivästä juustoon ja marjasäilykkeistä makkaraan
Julkaistu
  • Mäkelä, Karkkila : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 191 s. : kuv. ; 28 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Poole, Shona Crawford.
  • Fisher, Tara.
  • Jänisniemi, Laura.
ISBN
  • 978-951-883-390-4
*00001162nam a22003374a 4500
*00115367
*00520200525075526.0
*008120615s2012\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-883-390-4
*035  $a39387
*035  $a(PrettyLib)0000039387
*0410 $afin$heng
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aWalker, Alison.
*24010$aA country cook×s kitchen
*24510$aMaalaiskokin keittiössä :$bperinteisiä herkkuja leivästä juustoon ja marjasäilykkeistä makkaraan /$cAlison Walker ; ruokaohjeita myös Shona Crawford Poolelta ; valokuvat: Tara Fisher ; suomennos: Laura Jänisniemi.
*260  $aKarkkila :$bMäkelä,$c2012.
*300  $a191 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$amaitovalmisteet$2ysa
*650 7$asäilöntä$2ysa
*650 7$asuolaus$2ysa
*650 7$asavustus$2ysa
*7001 $aPoole, Shona Crawford.
*7001 $aFisher, Tara.
*7001 $aJänisniemi, Laura.
*852  $lWALKER
*979  $a0000039387
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tässä upeassa keittokirjassa vaalitaan maalaiskeittiön parhaita perinteitä: kiireetöntä paneutumista ja itse tehtyjä aineksia, ruokia ja leivonnaisia, joiden reseptit kulkeutuvat sukupolvelta toiselle. Kirja pursuaa ihania reseptejä! Alkupuolella keskitytään leipomaan monenlaisia leipiä, piiraita, pasteijoita, kakkuja, pikkuleipiä ja makeisia, minkä jälkeen edetään voin, pehmeiden juustojen, jogurttien ja jäätelön valmistamiseen. Kirjassa neuvotaan myös ruoka-ainesten säilönnässä ja valmistetaan ihania hilloja, marmeladeja, mehuja ja liköörejä - unohtamatta chutneyitä ja pikkelssejä. Lopuksi perehdytään vielä lihan ja kalan suolaamiseen ja kylmäsavustukseen sekä tehdään itse makkaroita, terriinejä ja pateita. Yli 100 herkullista ohjetta!

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68594Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01