Gradian verkkokirjasto

Karppaa viisaasti
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Paulún, Fredrik.
Yhtenäistetty nimeke
  • [LCHQ]
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Karppaa viisaasti
Julkaistu
  • Otava, Helsinki : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 127 s. : kuv. ; 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Bergroth, Riitta.
  • Wismar, Frida.
ISBN
  • 978-951-1-26603-7
*00001104nam a22003614a 4500
*00115438
*00520200525075526.0
*008120821s2012\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-26603-7
*035  $a39511
*035  $a(PrettyLib)0000039511
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:613
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aPaulún, Fredrik.
*24010$a[LCHQ]
*24510$aKarppaa viisaasti /$cFredrik Paulún ; suomentanut Riitta Bergroth ; [valokuvat: Frida Wismar].
*260  $aHelsinki :$bOtava,$c2012.
*300  $a127 s. :$bkuv. ;$c25 cm.
*650 7$aerikoisruokavaliot$2ysa
*650 7$avähähiilihydraattinen ruokavalio$2ysa
*650 7$apainonhallinta$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$aravintoaineet$2ysa
*650 7$aterveysvaikutukset$2ysa
*650 7$ahiilihydraatit$2ysa
*650 7$aproteiinit$2ysa
*650 7$arasvat$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aBergroth, Riitta.
*7001 $aWismar, Frida.
*852  $lPAULÚN
*979  $a0000039511
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Viisas karppaaja syö sopivasti sellaisia rasvoja, jotka polttavat elimistöstä rasvaa, rakentavat lihaksia ja vähentävät tulehdusreaktioita. Viisaasti karpatessa suositaan kasvirasvoja, kuten oliivi- ja rypsiöljyä sekä nautitaan reilusti proteiinia, joka pitää kylläisenä ja edistää lihasten kasvua. Hiilihydraatit saadaan tarkoin valituista lähteistä ja niiden määrä pidetään kohtuullisena. Fredrik Paulún nostaa hiilihydraatteja rajoittavassa ruokavaliossaan tärkeimmiksi asioiksi raaka-aineiden laadun sekä ruoan maun.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
68868Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma612/613