Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Laurila, Anelma. Pekkala, Marja-Leena.
ISBN
*00001055nam a22003614a 4500
*00115522
*00520200525075526.0
*008120907s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-13-4889-1
*035 $a39624
*035 $a(PrettyLib)0000039624
*0410 $afin$hfin
*080 $aUDK:641.5
*1001 $aLampi, Raija.
*24010$aRuokapalvelut työnä
*24510$aStorkökets proffs /$cRaija Lampi, Anelma Laurila, Marja-Leena Pekkala.
*260 $aHelsinki :$bWSOY,$c2012.
*300 $a182 s.
*650 7$aruokapalvelut$2ysa
*650 7$asuurkeittiöt$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$asuurtaloudet $2ysa
*650 7$aruokalistat$2ysa
*650 7$asuunnittelu$2ysa
*650 7$aateriat$2ysa
*650 7$aajankäyttö$2ysa
*650 7$aperehdyttäminen$2ysa
*650 7$atyönopastus$2ysa
*650 7$atyöturvallisuus$2ysa
*650 7$akeittiöt$2ysa
*7001 $aLaurila, Anelma.
*7001 $aPekkala, Marja-Leena.
*852 $lLAMPI
*979 $a0000039624
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Storkökets proffs riktar sig till studerande som riktar in sig på arbete i storkök eller inom catering. Bokens målgrupp är studerande inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen. Boken behandlar olika delar av professionell måltidsservice. Den presenterar fungerande arbetssätt för att effektivt tillreda stora mängder mat. Den ger en övergripande bild av de olika skedena av tillredningsprocessen och av det som bör beaktas vid planering och förverkligande. Boken innehåller de centrala delarna av arbetet med måltidsservice och dess utveckling: meny- och måltidsplanering, att omvandla recept för stora mängder, effektiva och ekonomiska arbetssätt samt planering av tidsanvändningen.