Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Aitoja makuja ympäri vuoden
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00000911nam a22003014a 4500
*00115616
*00520200525075527.0
*008120924s2012\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-67577-6-6
*035 $a39746
*035 $a(PrettyLib)0000039746
*0410 $afin$hswe
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aNilsson, Mats-Eric.
*24010$a[Smakernas återkomst]
*24510$aAitoja makuja ympäri vuoden /$cMats-Eric Nilsson ; suomentanut Riikka Toivanen.
*260 $aHelsinki :$bAtar,$c2012.
*300 $a239 s. :$bkuv. ;$c25 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$avuodenajat$2ysa
*650 7$akalaruoat$2ysa
*650 7$akasvisruoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$araaka-aineet $2ysa
*650 7$apuhtaus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aToivanen, Riikka.
*852 $lNILSSON
*979 $a0000039746
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Mats-Eric Nilsson on kirjoillaan Petos lautasella ja Aitoa ruokaa avannut tuhansien kuluttajien silmät paljastaessaan, mitä kaikkea sellaista ruoka sisältää, mitä siihen ei kuulu.
Kolmannessa kirjassaan Vaara vaanii kattilassa hän yhdessä Henrik Ennartin kanssa käsitteli teollisen ruoantuotannon ja laajamittaisen eläintenkasvatuksen seurauksia.
Nyt Nilsson on vaimonsa Anna Karinin kanssa kirjoittanut keittokirjan Aitoja makuja ympäri vuoden, jossa keskeisiä ovat vuodenaikojen mukaiset puhtaat ja maukkaat raaka-aineet. Innostavien reseptien lisäksi kirjassa on paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa raaka-aineista.
On aika unohtaa talven kalpeat ja mauttomat tomaatit ja mansikat ja hylätä vetinen kurkku ja parsa. Kirjan johtoajatus on yksinkertaisesti ja selkeästi, että ruoka-aineiden valinnassa noudatetaan vuodenaikoja. Näin ruoka on paitsi edullista, myös luontoystävällistä ja ennen kaikkea maukasta.