Gradian verkkokirjasto

Ravitsemustiede
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Ravitsemustiede
Julkaistu
  • Duodecim, Helsinki : 2012.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Painos
  • 4. uud. p.
Ulkoasutiedot
  • 613 s.
  • kuv.
  • 26 cm.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Aro, Antti.
  • Mutanen, Marja.
  • Uusitupa, Matti.
  • Aantaa, Riku.
  • Ripatti, Tiina.
ISBN
  • 978-951-656-376-6
*00001789nam a22006014a 4500
*00115848
*00520200525075528.0
*008121126s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-656-376-6
*035  $a40233
*035  $a(PrettyLib)0000040233
*0410 $afin
*080  $aUDK:613
*080  $aUDK:615.8
*084  $aYKL:59.34$2ykl
*24500$aRavitsemustiede /$cAntti Aro, Marja Mutanen, Matti Uusitupa ; [kirjoittajat: Riku Aantaa ... et al. ; piirrokset:Tiina Ripatti].
*250  $a4. uud. p.
*260  $aHelsinki :$bDuodecim,$c2012.
*300  $a613 s.
*300  $bkuv.
*300  $c26 cm.
*650 7$aravitsemustiede$2ysa
*650 7$aravitsemus$2ysa
*650 7$aravinto$2ysa
*650 7$aravintofysiologia$2ysa
*650 7$aravitsemushoito$2ysa
*650 7$aravitsemusterapia$2ysa
*650 7$aravitsemushäiriöt$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$ataudit$2ysa
*650 7$aennaltaehkäisy$2ysa
*650 7$aravinnontarve$2ysa
*650 7$aruoansulatuselinten taudit$2ysa
*650 7$adiabetes$2ysa
*650 7$aravitsemusneuvonta$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aravintoaineet$2ysa
*650 7$ahoito$2ysa
*650 7$aruoansulatuselimet$2ysa
*653  $adiet
*653  $adiet therapy
*653  $adietetics
*653  $anutrition
*653  $anutritional requirements
*653  $apreventive medicine
*653  $anutritional status
*7001 $aAro, Antti.
*7001 $aMutanen, Marja.
*7001 $aUusitupa, Matti.
*7001 $aAantaa, Riku.
*7001 $aRipatti, Tiina.
*852  $lRAVITSEMUSTIEDE
*979  $a0000040233
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tieto ravitsemuksen ja terveyden välisistä yhteyksistä on lisääntynyt ja samalla on korostunut elintapojen merkitys ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Ravitsemustiede-kirja sisältää ravitsemustieteen perusteet ja kliinisen ravitsemuksen eri osa-alueet. Kirja on hyödyllinen lääketieteen ja ravitsemustieteen opiskelijoille, lääkäreille, ravitsemusasiantuntijoille ja terveydenhuoltohenkilöstölle.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
70095Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma612/613
87605Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma59.34