Gradian verkkokirjasto

Slow food : hyvää, puhdasta ja reilua ruokaa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Uusikylä, Marjo.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Slow food : hyvää, puhdasta ja reilua ruokaa
Julkaistu
  • Info Plus, [Espoo] : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 199 s. : kuv. ; 24 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Uusikylä, Matias.
ISBN
  • 978-952-93-1434-8
*00001141nam a22003734a 4500
*00116085
*00520200525075529.0
*008130211s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-93-1434-8
*035  $a40701
*035  $a(PrettyLib)0000040701
*0410 $afin
*080  $aUDK:63
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aUusikylä, Marjo.
*24510$aSlow food :$bhyvää, puhdasta ja reilua ruokaa /$cMarjo Uusikylä ; [kuvat: Matias Uusikylä ... et al].
*260  $a[Espoo] :$bInfo Plus,$c2012.
*300  $a199 s. :$bkuv. ;$c24 cm.
*650 7$aslow food$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aelintarviketuotanto$2ysa
*650 7$amaataloustuotanto$2ysa
*650 7$aluonnon monimuotoisuus$2ysa
*650 7$abiodiversiteetti$2ysa
*650 7$araaka-aineet$2ysa
*650 7$apuhtaus$2ysa
*650 7$alähiruoka$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aeettisyys$2ysa
*650 7$areilu kauppa$2ysa
*650 7$akestävä kulutus$2ysa
*650 7$aeettinen kulutus$2ysa
*7001 $aUusikylä, Matias.
*852  $lUUSIKYLÄ
*979  $a0000040701
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Slow Food - Hyvää, puhdasta ja reilua ruokaa on ensimmäinen suomenkielinen kirja Slow Food -liikkeestä. Marjo Uusikylän kirja Slow Foodista ei ole keittokirja, vaan tietokirja jossa kerrotaan Italiassa neljännesvuosisata sitten syntyneen Slow Food -liikkeen värikäs tarina. Slow Food on kansainvälinen yhdistys ja kansalaisliike, joka on ottanut tehtäväkseen suojella ruoan ja maanviljelyn monimuotoisuutta sekä maailman ruokakulttuuriperintöä. Slow Food elää vahvasti ajassamme. Kirjassa kerrotaan Slow Foodin toiminnasta, yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta sekä Slow Food -filosofian omaksuneista ihmisistä ja yrityksistä liikkeen emomaassa Italiassa sekä meillä Suomessa. Lisäksi esitellään eripuolilta maailmaa liikkeen hankkeita katoamisvaarassa olleiden ruokien suojelemiseksi ja pientuottajien aseman parantamiseksi. Kirja kertoo, kuinka makumaailmamme rikkauksia suojelemalla ja omalla lähiseudullamme luontoa kunnioittaen kasvatettua ruokaa suosimalla, voimme samalla turvata planeettamme säilyttämistä elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. Tänään liike toimii jo 170 maassa. Kirjan tekijät ennustavat Slow Foodin merkityksen yhtenä vaikuttajana nykyistä ekologisemman ja eettisemmän ruokajärjestelmän puolesta vahvistuvan tällä vuosikymmenellä myös meillä Suomessa. Kirjan kirjoittaja Marjo Uusikylä on vapaana toimittajana työskentelevä biologi. Kauniin runsaasti kuvitetun kirjan ulkoasun on suunnitellut valokuvaaja Matias Uusikylä. Kirjan on kustantanut Uusikylien oma yritys Info Plus.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
71093Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma63