Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Eräkokki : makuja kairasta kaupunkiin
Julkaistu Metsäkustannus, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Kotilainen, Marketta. Ahlholm, Aku. Fred rikson, Martta. Kaurala, Hanna. Mäkinen, Juha.
ISBN
*00001025nam a22003254a 4500
*00116296
*00520200525075530.0
*008130513s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-6612-06-5
*035 $a41023
*035 $a(PrettyLib)0000041023
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*24500$aEräkokki :$bmakuja kairasta kaupunkiin /$cMarketta Kotilainen (toim.) ; [kirjan toimituskunta: Aku Ahlholm, Martta Fred rikson, Hanna Kaurala, Juha Mäkinen].
*260 $aHelsinki :$bMetsäkustannus,$c2013.
*300 $a208 s.
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ariista$2ysa
*650 7$anuotiot$2ysa
*650 7$ariistaruoat$2ysa
*650 7$aeräretkeily$2ysa
*650 7$alinnut$2ysa
*650 7$akalaruoat$2ysa
*7001 $aKotilainen, Marketta.
*7001 $aAhlholm, Aku.
*7001 $aFred rikson, Martta.
*7001 $aKaurala, Hanna.
*7001 $aMäkinen, Juha.
*852 $lERÄKOKKI
*979 $a0000041023
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Eräkokkien tulilla ja kotikeittiöissä testaamat ruokaohjeet taipuvat moneen käyttöön. Kiehtova kattaus syntyy kaloista, villivihanneksista, riistasta, sienistä ja marjoista. Resepteissä maistuu metsä ja tuulen puhuri järvellä. Kirjan ohjeilla valmistuu aidoista aineksista ruokaa juhlaan ja arkeen. Mukana on niin kokeellisen keittiön antia kuin klassikoita sekä parhaat nuotioruoat. Valtion mailla työskentelevät huippukokit tarjoavat parhaat reseptinsä kaikkien käyttöön.