Gradian verkkokirjasto

Karjalainen keittokirja : Maakunnallisia ruokia ja niiden valmistustapoja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Lampinen, Aino.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Karjalainen keittokirja : Maakunnallisia ruokia ja niiden valmistustapoja
Julkaistu
  • Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiö, Joensuu : 1985.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 3. p.
Ulkoasutiedot
  • 179 s.
Yleinen huomautus
  • Kirja nro: 10872 painovuosi 1978.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • (951-9363-10-6)
*00000972nam a22003014a 4500
*001164
*00520200525075434.0
*008020215s1985\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a (951-9363-10-6)
*035  $a378
*035  $a(PrettyLib)0000000378
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.568
*090  $aOMA:39
*1001 $aLampinen, Aino.
*24510$aKarjalainen keittokirja : Maakunnallisia ruokia ja niiden valmistustapoja /$cAino Lampinen.
*250  $a3. p.
*260  $aJoensuu :$bKarjalaisen kulttuurin edistämissäätiö,$c1985.
*300  $a179 s.
*500  $aKirja nro: 10872 painovuosi 1978.
*653  $aruoanvalmistus
*653  $aperinneruoat
*653  $ahistoria
*653  $aSuomi
*653  $aKarjala
*852  $lLAMPINEN, AINO
*979  $a0000000378
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
10927Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.568