Gradian verkkokirjasto

Pintahygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden, terveydensuojelun ja elintarvikevalvonnan sekä alan opetuksen käyttöön
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Pintahygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden, terveydensuojelun ja elintarvikevalvonnan sekä alan opetuksen käyttöön
Julkaistu
  • Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus, Pori : 2013.
UDK-luokituskoodi
Painos
  • 7. uud. p.
Ulkoasutiedot
  • 60 s. : kuv. ; 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Rahkio, Marjatta.
  • Suontamo, Tuula.
  • Virtalaine, Tuomas.
  • Teirmaa, Sanna.
  • Syyrakki, Sara.
  • Välikylä, Tapio.
  • Mustonen, Ensio.
ISBN
  • 978-952-9637-52-2
*00001234nam a22003374a 4500
*00116409
*00520200525075530.0
*008130802s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-9637-52-2
*035  $a41166
*035  $a(PrettyLib)0000041166
*0410 $afin
*080  $aUDK:614
*24500$aPintahygieniaopas :$bopas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden, terveydensuojelun ja elintarvikevalvonnan sekä alan opetuksen käyttöön /$cRahkio, Marjatta ; Suontamo, Tuula; Virtalaine, Tuomas; Teirmaa, Sanna; Syyrakki, Sara; Välikylä, Tapio; Mustonen, Ensio.
*250  $a7. uud. p.
*260  $aPori :$bSuomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus,$c2013.
*300  $a60 s. :$bkuv. ;$c25 cm.
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$asuurtaloudet$2ysa
*650 7$aelintarvikeala$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*7001 $aRahkio, Marjatta.
*7001 $aSuontamo, Tuula.
*7001 $aVirtalaine, Tuomas.
*7001 $aTeirmaa, Sanna.
*7001 $aSyyrakki, Sara.
*7001 $aVälikylä, Tapio.
*7001 $aMustonen, Ensio.
*852  $lPINTAHYGIENIAOPAS
*979  $a0000041166
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Pintahygieniaoppaan tässä painoksessa on sisältöä uudistettu, teksti on kauttaaltaan tarkistettu ja biofilmit -luku uudistettu kokonaan. Pintahygieniaopas sisältää pintapuhtauden historiaa ja kehitystä, siinä esitellään keskeiset käytössä olevat näytteenottomenetelmät ja käydään läpi pintahygieniaa osana omavalvonnan toteuttamista. Erilaisten pintojen ja toimintojen näytteenotto-tiheydet ja tulosten raja-arvot sekä tulosten tulkinnat on koottu selkeisiin taulukoihin. Oppaassa opastetaan myös miten toimitaan, jos tulokset osoittavat pintapuhtauden heikkoa laatua. Pintahygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, suurtalouksien, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja elintarvikevalvonnan sekä alan opetuksen käyttöön.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
72326Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664