Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Anttonen, Tommi. Remes, Mika.
ISBN
*00000834nam a22002774a 4500
*00116419
*00520200525075530.0
*008130805s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-220-750-0
*035 $a41179
*035 $a(PrettyLib)0000041179
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aTakala, Mikko.
*24510$aLiha pullakirja /$cMikko Takala ; [kuvat:Tommi Anttonen & Mika Remes].
*260 $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2013.
*300 $a151 s. :$bkuv. ;$c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aliha pyörykät$2ysa
*650 7$akalapyörykät$2ysa
*650 7$akasvispyörykät$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aAnttonen, Tommi.
*7001 $aRemes, Mika.
*852 $lTAKALA
*979 $a0000041179
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Lihapullat kermaisen kastikkeen kera ovat suomalaista kotiruokaa parhaimmillaan, mutta pallojen pyörittely on myös maailmanlaajuinen ilmiö: jokainen kulttuuri osaa omat pyörykkänsä. Masterchef-tuomarina tutuksi tullut ruokakirjoittaja ja lihapullafriikki Mikko Takala kokkasi pullien parhaimmiston lisukkeineen. Yli kuudenkymmenen pyörykkäohjeen joukkoon mahtuvat itseoikeutetut klassikot kuten italialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa, ja tietenkin mummon pullat kermaisen soosin kera. Yhtä lailla upeita makuja tarjoavat myös japanilaiset kalapullat, unkarilaiset gulassikuulat, tai kiinalaiset lihapullat. Lihapullien kirjo on käytännössä rajaton, ja mikä parasta, niitä osaa valmistaa melkein kuka tahansa.