Gradian verkkokirjasto

Lihapullakirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Takala, Mikko.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Lihapullakirja
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 151 s. : kuv. ; 26 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Anttonen, Tommi.
  • Remes, Mika.
ISBN
  • 978-952-220-750-0
*00000834nam a22002774a 4500
*00116419
*00520200525075530.0
*008130805s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-750-0
*035  $a41179
*035  $a(PrettyLib)0000041179
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aTakala, Mikko.
*24510$aLihapullakirja /$cMikko Takala ; [kuvat:Tommi Anttonen & Mika Remes].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2013.
*300  $a151 s. :$bkuv. ;$c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$alihapyörykät$2ysa
*650 7$akalapyörykät$2ysa
*650 7$akasvispyörykät$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aAnttonen, Tommi.
*7001 $aRemes, Mika.
*852  $lTAKALA
*979  $a0000041179
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Lihapullat kermaisen kastikkeen kera ovat suomalaista kotiruokaa parhaimmillaan, mutta pallojen pyörittely on myös maailmanlaajuinen ilmiö: jokainen kulttuuri osaa omat pyörykkänsä. Masterchef-tuomarina tutuksi tullut ruokakirjoittaja ja lihapullafriikki Mikko Takala kokkasi pullien parhaimmiston lisukkeineen. Yli kuudenkymmenen pyörykkäohjeen joukkoon mahtuvat itseoikeutetut klassikot kuten italialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa, ja tietenkin mummon pullat kermaisen soosin kera. Yhtä lailla upeita makuja tarjoavat myös japanilaiset kalapullat, unkarilaiset gulassikuulat, tai kiinalaiset lihapullat. Lihapullien kirjo on käytännössä rajaton, ja mikä parasta, niitä osaa valmistaa melkein kuka tahansa.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
72342Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.01