Gradian verkkokirjasto

Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Bojs, Karin.
Yhtenäistetty nimeke
  • [Syra själv]
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Hapata herkulliseksi : näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla
Julkaistu
  • Atar, [Helsinki] : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 141 s. : kuv. ; 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Toivanen, Riikka.
  • Ranung, Per.
ISBN
  • 978-952-7015-00-1
*00001037nam a22003254a 4500
*00116482
*00520200525075530.0
*008130823s2012\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-7015-00-1
*035  $a41261
*035  $a(PrettyLib)0000041261
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aBojs, Karin.
*24010$a[Syra själv]
*24510$aHapata herkulliseksi :$bnäin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla /$cBojs, Karin ; suomentanut Riikka Toivanen ; valokuvat Per Ranung.
*260  $a[Helsinki] :$bAtar,$c2012.
*300  $a141 s. :$bkuv. ;$c25 cm.
*650 7$asäilöntä$2ysa
*650 7$avihannekset$2ysa
*650 7$ahapattaminen$2ysa
*650 7$amaitohappokäyminen$2ysa
*650 7$asäilykkeet$2ysa
*650 7$akotivalmistus$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$aterveysvaikutukset$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*7001 $aToivanen, Riikka.
*7001 $aRanung, Per.
*852  $lBOJS
*979  $a0000041261
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa. Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja. Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia. Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
72575Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.14