Gradian verkkokirjasto

Kakkujen kuningattaret : ruokatoimittajien kakkubravuurit vuoden jokaiselle viikolle
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kakkujen kuningattaret : ruokatoimittajien kakkubravuurit vuoden jokaiselle viikolle
Julkaistu
  • Tammi, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 151 s. : kuv. ; 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Saine-Laitinen, Helena.
  • Repo, Sami.
Yhteisönnimi
  • Ruokatoimittajat ry.
ISBN
  • 978-951-31-7148-3
*00000955nam a22002654a 4500
*00116539
*00520200525075530.0
*008130918s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-31-7148-3
*035  $a41365
*035  $a(PrettyLib)0000041365
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*24500$aKakkujen kuningattaret :$bruokatoimittajien kakkubravuurit vuoden jokaiselle viikolle /$c[julkaisija:] Ruokatoimittajat ry ; [Ruokatoimittajat ry:n kirjatyöryhmä: Helena Saine-Laitinen ... et al.] ; valokuvat: Sami Repo [... et al.].
*260  $aHelsinki :$bTammi,$c2013.
*300  $a151 s.  :$bkuv. ;$c25 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$akakut$2ysa
*650 7$atäytekakut$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aSaine-Laitinen, Helena.
*7001 $aRepo, Sami.
*7102 $aRuokatoimittajat ry.
*852  $lKAKKUJEN 
*979  $a0000041365
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kun Ruokatoimittajien yhdistyksen jäsenet paljastavat bravuurinsa, tuloksena on 52 huikeaa kakkua upeine kuvineen. Nyt saat toimivat reseptit maan ammattitaitoisimmilta leivontaohjeiden laatijoilta! Kakku kuuluu suomalaisen kodin juhliin ja sulostuttaa arjen kahvihetkiä eikä itse tehtyä voita mikään! Kakkujen kuningattaret tarjoilee 52 herkullisen kakun teko-ohjeet ja lisäksi ideoita ja vinkkejä onnistumisen takeeksi. Mukana on maineikkaita klassikkoja ja viimeisimpiä villityksiä, kansainvälisiä kuuluisuuksia ja supisuomalaisen perinteen innoittamia herkkuja. Täytteet ja koristelut ovat maun ja mielikuvituksen juhlaa: runsaasti erilaisia marjoja ja hedelmiä, suklaata, mascarponea, kermavaahtoa ja rahkaa. Vuodenajat ja juhlapyhät on otettu huomioon. Ammattilaisten ohjeilla on helppo onnistua, ja upeat valokuvat viettelevät maistamaan.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
72737Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09