Gradian verkkokirjasto

Karjalainen keittiö : uusia tuulia perinneruokiin
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Liukkonen, Ulla.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Karjalainen keittiö : uusia tuulia perinneruokiin
Julkaistu
  • Karisto, Hämeenlinna : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 198 s. : kuv. ; 27 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Lylyharju, Helena.
  • Martiala, Kari.
ISBN
  • 978-951-23-5663-8
*00000936nam a22002894a 4500
*00116654
*00520200525075531.0
*008131120s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-23-5663-8
*035  $a41517
*035  $a(PrettyLib)0000041517
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aLiukkonen, Ulla.
*24510$aKarjalainen keittiö :$buusia tuulia perinneruokiin /$cUlla Liukkonen, Helena Lylyharju, Kari Martiala ; [valokuvat: Kari Martiala ...].
*260  $aHämeenlinna :$bKaristo,$c2013.
*300  $a198 s. :$bkuv. ;$c27 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$amaakunnat$2ysa
*650 7$aPohjois-Karjala$2ysa
*650 7$aEtelä-Karjala$2ysa
*7001 $aLylyharju, Helena.
*7001 $aMartiala, Kari.
*852  $lLIUKKONEN
*979  $a0000041517
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Karjalainen keittiö rakentuu karjalaistarinoista ja ruokaohjeista, jotka saavat arominsa tuoreista ja rehdeistä kotimaisista raaka­aineista. Karjalaisten ruoanvalmistusmenetelmien salaisuudet - lihan hauduttaminen pitkään mureaksi uunissa, herkulliset leipomukset, metsän sienet ja marjat sekä puhtaiden vesien kalat ja luonnon yritit - avautuvat lukijalle moderniin keittiöön sovellettuina resepteinä.

Lähetä