Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Riista ruokia : parasta pöytään
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
ISBN
*00000776nam a22002654a 4500
*00116656
*00520200525075531.0
*008131121s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-220-673-2
*035 $a41519
*035 $a(PrettyLib)0000041519
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aJormanaienn, Juha.
*24510$aRiista ruokia :$bparasta pöytään /$cJuha Jormanaienn.
*260 $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2013.
*300 $a266 s. :$bkuv. ;$c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ariista ruoat$2ysa
*650 7$ariista $2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$alinturuoat$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*852 $lJORMANAINEN
*979 $a0000041519
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Vesilintuja ja metsä-, ja peltokanalintuja ammutaan metsästyskauden aikana satojatuhansia. Hirvenlihaa saadaan kauden aikana kokoon parhaimmillaan kymmenen miljoonaa kiloa, ja siihen vielä valkohäntäpeurat ja kauriit päälle. Oman lisänsä antavat jänikset, karhut, majavat sekä kuusipeurat, jotka kaikki maistuvat ruokapöydässä.
Tämä kirja tarjoaa tarinoita metsästyksestä ja kertoo kuinka jokainen voi valmistaa herkullisia riistaruokia vaivatta. Kirjan reseptit on suunniteltu yhdessä kuopiolaisen huippuravintola Os:in keittiömestari Mikko Rosendahlin kanssa siten, että täysi aloittelijakin onnistuu.
Riistaruoka ja viinit kuuluvat saumattomasti yhteen ja niinpä kirjasta löytyy ohjeet myös parhaista ruoka- ja viiniyhdistelmistä. Jos olet metsämies tai sinulla on metsästäviä ystäviä, ryhdy kokkaamaan ruokaa riistasta. Sitä päätöstä ei tarvitse katua.