Gradian verkkokirjasto

Riistaruokia : parasta pöytään
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Jormanaienn, Juha.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Riistaruokia : parasta pöytään
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 266 s. : kuv. ; 26 cm.
Asiasana
ISBN
  • 978-952-220-673-2
*00000776nam a22002654a 4500
*00116656
*00520200525075531.0
*008131121s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-673-2
*035  $a41519
*035  $a(PrettyLib)0000041519
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aJormanaienn, Juha.
*24510$aRiistaruokia :$bparasta pöytään /$cJuha Jormanaienn.
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2013.
*300  $a266 s. :$bkuv. ;$c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ariistaruoat$2ysa
*650 7$ariista$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$alinturuoat$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*852  $lJORMANAINEN
*979  $a0000041519
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Vesilintuja ja metsä-, ja peltokanalintuja ammutaan metsästyskauden aikana satojatuhansia. Hirvenlihaa saadaan kauden aikana kokoon parhaimmillaan kymmenen miljoonaa kiloa, ja siihen vielä valkohäntäpeurat ja kauriit päälle. Oman lisänsä antavat jänikset, karhut, majavat sekä kuusipeurat, jotka kaikki maistuvat ruokapöydässä. Tämä kirja tarjoaa tarinoita metsästyksestä ja kertoo kuinka jokainen voi valmistaa herkullisia riistaruokia vaivatta. Kirjan reseptit on suunniteltu yhdessä kuopiolaisen huippuravintola Os:in keittiömestari Mikko Rosendahlin kanssa siten, että täysi aloittelijakin onnistuu. Riistaruoka ja viinit kuuluvat saumattomasti yhteen ja niinpä kirjasta löytyy ohjeet myös parhaista ruoka- ja viiniyhdistelmistä. Jos olet metsämies tai sinulla on metsästäviä ystäviä, ryhdy kokkaamaan ruokaa riistasta. Sitä päätöstä ei tarvitse katua.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
73082Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.55.03