Gradian verkkokirjasto

Sininen lenkki 50 ja mestarien makkarareseptit
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Haapio, Markku.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Sininen lenkki 50 ja mestarien makkarareseptit
Julkaistu
  • Otava, Helsingissä : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 127 s. : kuv. ; 22 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Lehti, Roni.
ISBN
  • 978-951-1-27442-1
*00000935nam a22003134a 4500
*00116660
*00520200525075531.0
*008131122s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-27442-1
*035  $a41524
*035  $a(PrettyLib)0000041524
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:663/664
*1001 $aHaapio, Markku.
*24510$aSininen lenkki 50 ja mestarien makkarareseptit /$cHaapio, Markku ; [kuvat: Roni Lehti].
*260  $aHelsingissä :$bOtava,$c2013.
*300  $a127 s. :$bkuv. ;$c22 cm.
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$avalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akokit$2ysa
*650 7$aelintarviketeollisuus$2ysa
*650 7$ahistoria$2ysa
*7001 $aLehti, Roni.
*852  $lHAAPIO
*979  $a0000041524
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Mestarikokit Jyrki Sukulasta ja Pekka Terävästä Tomi Björckiin ja Top Chef Suomi 2013 -voittajaan houkuttelevat kotikokkeja kokeilemaan makkararuokia. Ohjeet vaihtelevat yksinkertaisista jokamiehen aterioista Michelin-tason luomuksiin, ja itseoikeutetusti mukana ovat myös makkaramestari Haapion soosi ja muut klassikot. Makkaran ystävä saa lisäksi tietoa makkaran valmistuksesta ja lenkin historiasta sekä legendaarisen HK:n Sinisen lenkin vaiheista.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
73088Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.03