Gradian verkkokirjasto

Hyvät käytännöt ravitsemis- ja puhtauspalveluissa
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Välimäki, Maija-Liisa.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Hyvät käytännöt ravitsemis- ja puhtauspalveluissa
Julkaistu
  • Työväen sivistysliitto TSL, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, [Helsinki] : 2012.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 64 s.
  • kuv.
  • 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Laine, Tuula.
ISBN
  • 978-951-701-540-0
*00001199nam a22003494a 4500
*00116668
*00520200525075531.0
*008131128s2012\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-701-540-0
*035  $a41552
*035  $a(PrettyLib)0000041552
*0410 $afin
*080  $aUDK:614
*1001 $aVälimäki, Maija-Liisa.
*24510$aHyvät käytännöt ravitsemis- ja puhtauspalveluissa /$ckäsikirjoitus: Maija-Liisa Välimäki ; toimitus: Tuula Laine.
*260  $a[Helsinki] :$bTyöväen sivistysliitto TSL, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL,$c2012.
*300  $a64 s.
*300  $bkuv.
*300  $c25 cm.
*650 7$aelintarvikehygienia$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$amikrobit$2ysa
*650 7$aomavalvonta$2ysa
*650 7$aelintarvikeala$2ysa
*650 7$ahygienia$2ysa
*650 7$apuhtaus$2ysa
*650 7$aelintarvikevalvonta$2ysa
*650 7$alainsäädäntö$2ysa
*7001 $aLaine, Tuula.
*852  $lVÄLIMÄKI
*979  $a0000041552
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Hyvät käytännöt ravitsemis- ja puhtauspalveluissa -kirja tehtiin, koska uusia hygieniaa ja ravitsemispalvelualaa koskevia lakeja ja asetuksia tuli voimaan syksyllä 2011 ja vuoden 2012 alussa. Alan ammattilaiset kokivat tarvitsevansa opasta, josta löytäisi nopeasti uusimman tiedon ja selkeitä ohjeita käytännön työssä vastaan tuleviin tilanteisiin. Kirja on tehty tämä käyttötarkoitus mielessä pitäen kaikille ravitsemis- ja puhtauspalvelualoilla työskenteleville työntekijöille.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
73131Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664
73618Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma664