Gradian verkkokirjasto

Terveyttä ruoasta! : suomalaiset ravitsemussuositukset 2014
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Terveyttä ruoasta! : suomalaiset ravitsemussuositukset 2014
Julkaistu
  • Valtion ravitsemusneuvottelukunta, [Helsinki] : 2014.
UDK-luokituskoodi
Muu luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 56 s.
  • kuv., taul.
  • 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Fogelholm, Mikael.
  • Hämäläinen, Timo.
ISBN
  • 978-952-453-800-8
*00001533nam a22004454a 4500
*00116800
*00520200525075532.0
*008140205s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-453-800-8
*035  $a41889
*035  $a(PrettyLib)0000041889
*0410 $afin
*080  $aUDK:613
*084  $aYKL:59.34$2ykl
*084  $aYKL:33.041$2ykl
*24500$aTerveyttä ruoasta! :$bsuomalaiset ravitsemussuositukset 2014 /$c[suositusten valmistelutyöryhmä: Mikael Fogelholm ... et al.] ; [kuvat:Timo Hämäläinen/Adsek, Ilkka Hietala/Studio skaala, VRN kuva-arkisto].
*260  $a[Helsinki] :$bValtion ravitsemusneuvottelukunta,$c2014.
*300  $a56 s.
*300  $bkuv., taul.
*300  $c25 cm.
*650 7$aravitsemus$2ysa
*650 7$aravitsemussuositukset$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$amallit$2ysa
*650 7$aravintoaineet$2ysa
*650 7$aravinnonsaanti$2ysa
*650 7$asaanti$2ysa
*650 7$aravintoainevalmisteet$2ysa
*650 7$aliikunta$2ysa
*650 7$asuositukset$2ysa
*650 7$aelintarvikkeet$2ysa
*650 7$aravinnontarve$2ysa
*650 7$avitamiinit$2ysa
*650 7$akivennäisaineet$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*7001 $aFogelholm, Mikael.
*7001 $aHämäläinen, Timo.
*852  $lSUOMALAISET
*979  $a0000041889
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Esipuheesta: Valtion ravitsemusneuvottelukunta on tehnyt työtä suomalaisten ravitsemuksen ja terveyden edistämiseksi jo kuuden vuosikymmenen ajan. Koko väestölle tarkoitettuja ravitsemussuosituksia on annettu vuosina 1987, 1998 ja 2005. Suositukset ovat perustuneet pohjoismaisiin suosituksiin, joita on päivitetty laajan asiantuntijaryhmän voimin noin kahdeksan vuoden välein vastaamaan uusinta tutkimustietoa ravinnon ja terveyden välisistä yhteyksistä. Uusimmat pohjoismaiset ravitsemussuositukset hyväksyttiin syksyllä 2013. Ne ovat myös uusien suomalaisten suositusten pohjana. Kansallisissa suosituksissa on lisäksi otettu huomioon viimeisimmät tiedot suomalaisten ruoankäytöstä, ravintoaineiden saannista ja niiden vaikutuksesta väestön terveyteen. Suosituksiin vaikuttaa myös oma suomalainen ruokakulttuurimme.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
73631Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma59.34
73633Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma59.34
74408Saatavana Kukkulan kirjasto - Pääkokoelma59.34