Gradian verkkokirjasto

Chef Santeri : rakkaat juurekset
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Vuosara, Santeri.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Chef Santeri : rakkaat juurekset
Julkaistu
  • Docendo, Jyväskylä : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 167 s.
  • kuv.
  • 23 x 26 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Nikus, Anna-Liisa.
ISBN
  • 978-952-291-021-9
*00000798nam a22002774a 4500
*00116813
*00520200525075532.0
*008140218s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-291-021-9
*035  $a41906
*035  $a(PrettyLib)0000041906
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aVuosara, Santeri.
*24510$aChef Santeri :$brakkaat juurekset /$cSanteri Vuosara, Anna-Liisa Nikus.
*260  $aJyväskylä :$bDocendo,$c2013.
*300  $a167 s.
*300  $bkuv.
*300  $c23 x 26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$ajuurekset$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akasvisruoat$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aNikus, Anna-Liisa.
*852  $lVUOSARA
*979  $a0000041906
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Rakkaat juurekset on Chef Santerin kunnianosoitus parhaille maan antimille. Kirja tarjoaa inspiroivan läpileikkauksen juuresten käytöstä. Kesän ihanat uudet juurekset, syksyinen yltäkylläisyys sekä talvijuuresten syvät maut ovat antaneet innoituksensa kirjan yli puoleensataan ruokaohjeeseen. Tähän aikaan päivitettyjä klassikoita ja uusia oivalluksia leimaa rakkaus yksinkertaisiin ja nöyriin, mutta ehdottoman ylellisiin makuihin. Santerin ruokafilosofia on tehdä yksinkertaisesti hyvää. Chef Santeri alias Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan mm. hämäläistä perinneruokaa rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka myi kaksi painosta ja poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja.

Lähetä