Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, [Helsinki] : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot 99 s. kuv., kartt. 28 cm.
Yleinen huomautus Sisällys: Evästä ja elämyksellisyyttä ruokamatkailuun ; Asiakasymmärrys ; Tuotteistaminen - muista elämyksellisyyden elementit ; mitä laki sanoo - ja muut säännökset ; Matkailuyrityksen kannattavuus ja elämyksen hinnoittelu ; Lähiruoka a läheltä? - Miten raaka-aineet saadaan matkailurytityksiin ; Elämyksellisen ruokamatkailun malli. RUOKA&MATKAILU-hanke (Ruoka osana matkailua - elintarvike- ja matkailuyritysten hyvät käytänteet). Julkaistu myös verkkojulkaisuna.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi Jaakonaho, Kristiina. Sievers, Kristian.
ISBN
*00001567nam a22003494a 4500
*00116819
*00520200525075532.0
*008140219s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-6619-48-4
*035 $a41913
*035 $a(PrettyLib)0000041913
*0410 $afin
*080 $aUDK:338.4
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aHavas, Kristiina.
*24510$aEvästä matkailuun /$c[kirjoittajat:] Kristiina Havas, Kristiina Jaakonaho ; [muut kirjoittajat: Kristian Sievers ... et al.].
*260 $a[Helsinki] :$bHaaga-Helia ammattikorkeakoulu,$c2013.
*300 $a99 s.
*300 $bkuv., kartt.
*300 $c28 cm.
*500 $aSisällys: Evästä ja elämyksellisyyttä ruokamatkailuun ; Asiakasymmärrys ; Tuotteistaminen - muista elämyksellisyyden elementit ; mitä laki sanoo - ja muut säännökset ; Matkailuyrityksen kannattavuus ja elämyksen hinnoittelu ; Lähiruoka a läheltä? - Miten raaka-aineet saadaan matkailurytityksiin ; Elämyksellisen ruokamatkailun malli. RUOKA&MATKAILU-hanke (Ruoka osana matkailua - elintarvike- ja matkailuyritysten hyvät käytänteet). Julkaistu myös verkkojulkaisuna.
*650 7$amatkailu$2ysa
*650 7$ahankkeet$2ysa
*650 7$aruokamatkailu$2ysa
*650 7$aelämyksellisyys$2ysa
*650 7$alähiruoka $2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*653 $aSuomi
*7001 $aJaakonaho, Kristiina.
*7001 $aSievers, Kristian.
*852 $lHAVAS
*979 $a0000041913
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Evästä matkailuun - Ruoasta elämyksellinen osa Suomen matkailua
Suomalaisen ruokamatkailun kehittämisopas "Evästä matkailuun" tarjoaa työkaluja ja ohjeita elämyksellisen ruokamatkailun toteuttamiseen. Julkaisussa käsitellään mm. asiakkaan tarpeiden selvittämistä ja niihin vastaamista (asiakasymmärrys), tuotteistamista, matkailuyrityksen kannattavuutta, hinnoittelua sekä ruokaan ja sen tarjoiluun liittyviä lakeja. Lisäksi perehdytään ulkomaalaisten matkailijoiden odotuksiin suomalaisesta ruoasta, elämyksellisen ruokamatkailun elementteihin, lähiruoan käyttöön ja siihen liittyvää logistiikkaan. Julkaisu on tuotettu osana valtakunnallista RUOKA&MATKAILU-hanketta.