Gradian verkkokirjasto

Evästä matkailuun
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Havas, Kristiina.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Evästä matkailuun
Julkaistu
  • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, [Helsinki] : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 99 s.
  • kuv., kartt.
  • 28 cm.
Yleinen huomautus
  • Sisällys: Evästä ja elämyksellisyyttä ruokamatkailuun ; Asiakasymmärrys ; Tuotteistaminen - muista elämyksellisyyden elementit ; mitä laki sanoo - ja muut säännökset ; Matkailuyrityksen kannattavuus ja elämyksen hinnoittelu ; Lähiruokaa läheltä? - Miten raaka-aineet saadaan matkailurytityksiin ; Elämyksellisen ruokamatkailun malli. RUOKA&MATKAILU-hanke (Ruoka osana matkailua - elintarvike- ja matkailuyritysten hyvät käytänteet). Julkaistu myös verkkojulkaisuna.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Jaakonaho, Kristiina.
  • Sievers, Kristian.
ISBN
  • 978-952-6619-48-4
*00001567nam a22003494a 4500
*00116819
*00520200525075532.0
*008140219s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-6619-48-4
*035  $a41913
*035  $a(PrettyLib)0000041913
*0410 $afin
*080  $aUDK:338.4
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aHavas, Kristiina.
*24510$aEvästä matkailuun /$c[kirjoittajat:] Kristiina Havas, Kristiina Jaakonaho ; [muut kirjoittajat: Kristian Sievers ... et al.].
*260  $a[Helsinki] :$bHaaga-Helia ammattikorkeakoulu,$c2013.
*300  $a99 s.
*300  $bkuv., kartt.
*300  $c28 cm.
*500  $aSisällys: Evästä ja elämyksellisyyttä ruokamatkailuun ; Asiakasymmärrys ; Tuotteistaminen - muista elämyksellisyyden elementit ; mitä laki sanoo - ja muut säännökset ; Matkailuyrityksen kannattavuus ja elämyksen hinnoittelu ; Lähiruokaa läheltä? - Miten raaka-aineet saadaan matkailurytityksiin ; Elämyksellisen ruokamatkailun malli. RUOKA&MATKAILU-hanke (Ruoka osana matkailua - elintarvike- ja matkailuyritysten hyvät käytänteet). Julkaistu myös verkkojulkaisuna.
*650 7$amatkailu$2ysa
*650 7$ahankkeet$2ysa
*650 7$aruokamatkailu$2ysa
*650 7$aelämyksellisyys$2ysa
*650 7$alähiruoka$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*653  $aSuomi
*7001 $aJaakonaho, Kristiina.
*7001 $aSievers, Kristian.
*852  $lHAVAS
*979  $a0000041913
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Evästä matkailuun - Ruoasta elämyksellinen osa Suomen matkailua Suomalaisen ruokamatkailun kehittämisopas "Evästä matkailuun" tarjoaa työkaluja ja ohjeita elämyksellisen ruokamatkailun toteuttamiseen. Julkaisussa käsitellään mm. asiakkaan tarpeiden selvittämistä ja niihin vastaamista (asiakasymmärrys), tuotteistamista, matkailuyrityksen kannattavuutta, hinnoittelua sekä ruokaan ja sen tarjoiluun liittyviä lakeja. Lisäksi perehdytään ulkomaalaisten matkailijoiden odotuksiin suomalaisesta ruoasta, elämyksellisen ruokamatkailun elementteihin, lähiruoan käyttöön ja siihen liittyvää logistiikkaan. Julkaisu on tuotettu osana valtakunnallista RUOKA&MATKAILU-hanketta.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
73688Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma338.48
77560Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma338.48