Gradian verkkokirjasto

Saliruoanvalmistus : osa 2.
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Saliruoanvalmistus : osa 2.
Julkaistu
  • Jyväskylän hotelli- ja ravintolaoppilaitos. Jyväskylä :
UDK-luokituskoodi
Tiedostokohtaiset tiedot (elektronisen aineiston ominaisuudet)
  • DVD-videolevy (1 DVD-videolevy).
Yleinen huomautus
  • Brita Räikkönen lahjoittanut oppilaitokselle.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
*00000665ngm a22002174a 4500
*00116916
*00520200525075532.0
*007\\\|
*008140331s0000\\\\fi\|||||\|||||||||k|fin|c
*035  $a42100
*035  $a(PrettyLib)0000042100
*0410 $afin
*080  $aUDK:642
*24500$aSaliruoanvalmistus : osa 2.
*256  $aDVD-videolevy (1 DVD-videolevy).
*260  $aJyväskylä :$bJyväskylän hotelli- ja ravintolaoppilaitos.
*500  $aBrita Räikkönen lahjoittanut oppilaitokselle.
*650 7$atarjoilu$2ysa
*653  $asaliruoanvalmistus
*653  $aliekittäminen
*852  $lSALIRUOANVALMISTUS
*979  $a0000042100
*999  $aMikroMarc$b[Videotallenne]$x5
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Vis
Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
74391Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma642