Henkilönnimi
Yhtenäistetty nimeke
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Hirvi keittiössä : suuri riista ruokakirja
Julkaistu Minerva, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Manglerud, Anne. Englund, Marie. Jarvansalo, Jutta.
ISBN
*00001146nam a22003614a 4500
*00117342
*00520200525075534.0
*008141020s2014\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-312-046-4
*035 $a42736
*035 $a(PrettyLib)0000042736
*0410 $afin$hnor
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aNeraal, Helena.
*24010$a[Elg & co]
*24510$aHirvi keittiössä :$bsuuri riista ruokakirja /$cHelena Neraal ; kuvat: Anne Manglerud ; ruoka-annokset ja järjestelyt: Marie Englund ; norjan kielestä kääntänyt Jutta Jarvansalo.
*260 $aHelsinki :$bMinerva,$c2014.
*300 $a179 s. :$bkuv. ;$c28 cm.
*650 7$ariista ruoat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$ariista $2ysa
*650 7$ahirvi$2ysa
*650 7$aporo$2ysa
*650 7$ametsäpeura$2ysa
*650 7$ametsäkauris$2ysa
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$akäsittely$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aManglerud, Anne.
*7001 $aEnglund, Marie.
*7001 $aJarvansalo, Jutta.
*852 $lNERAAL
*979 $a0000042736
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Helene Neraalin keittokirja muuttaa käsitykset riistaruoasta. Näillä resepteillä valmistettuna se on vaihtelevaa, monipuolista ja ennen kaikkea erittäin herkullista.
Kirjan ohjeilla hirvestä, peurasta, metsäkauriista ja porosta syntyvät niin arkiateriat kuin juhlapöydän antimetkin. Teos opastaa asiantuntevasti myös riistalihan oikeassa käsittelyssä ja kertoo eri ruhonosien käytöstä ruoanvalmistuksessa.
Kirjan punaisena lankana on lähiruoka ja hyvä maku. Riistan seuraksi valmistuu kielen vieviä lisukkeita muistakin metsän aarteista, kuten marjoista ja sienistä. Perinteisiä vihanneksia ja hyviä kastikkeita unohtamatta.
Välttämätön teos jokaisen metsästäjän ja riistaruokien ystävän keittiökirjastoon.