Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Liha : kaikki liha sta laitumelta lautaselle
Julkaistu Readme.fi, Helsinki : 2013.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Remes, Mika. Takala, Mikko. Mikkola, Risto. Tapper, Tom.
ISBN
*00001297nam a22004454a 4500
*00117474
*00520200525075534.0
*008141118s2013\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-220-666-4
*035 $a42935
*035 $a(PrettyLib)0000042935
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*080 $aUDK:636
*24500$aLiha :$bkaikki liha sta laitumelta lautaselle /$ctoimittanut Mika Remes ; [reseptit: Mikko Takala, Risto Mikkola & Tom Tapper].
*260 $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2013.
*300 $a511 s. :$bkuv. ;$c26 cm.
*650 7$aliha $2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aliha ruoat$2ysa
*650 7$aliha ntuotanto$2ysa
*650 7$atuotantoeläimet$2ysa
*650 7$amakkarat$2ysa
*650 7$aliha valmisteet$2ysa
*650 7$aruoka$2ysa
*650 7$akypsennys$2ysa
*650 7$aeläimet$2ysa
*650 7$aliha karja$2ysa
*650 7$anauta$2ysa
*650 7$asika$2ysa
*650 7$alammas$2ysa
*650 7$asiipikarja$2ysa
*650 7$ariistaeläimet$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aRemes, Mika.
*7001 $aTakala, Mikko.
*7001 $aMikkola, Risto.
*7001 $aTapper, Tom.
*852 $lLIHA
*979 $a0000042935
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
"Liha" kertoo, mistä ja miten suomalainen liha tulee kuluttajan ruokapöytään, mitä siitä valmistetaan ja miten valmistetaan. Kirjassa tutustutaan suomalaiseen eläintuotantoon, esitellään nauta-, sika-, siipikarjarodut sekä riistaeläimet. Käydään yksityiskohtaisesti läpi, mitä liha on ja miten lihasta syntyy kuluttajille lihatuotteita. Perehdytään lihan valmistustapoihin, maustamiseen ja hyviin raaka-aineyhdistelmiin. Laaja 120 reseptin osuus esittelee tunnetuimmat liharuokaherkut mutta myös koko joukon kiinnostavia uusia tapoja laittaa parasta naudasta, possusta ja broilerista. Reseptien lomassa vieraillaan klassikkoherkuista tunnetuissa ravintoloissa.