Gradian verkkokirjasto

Tertti : kartanon keittokirja
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Tertti : kartanon keittokirja
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 160 s. : kuv. ; 30 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Takala, Mikko.
  • Kinnunen, Jaakko.
  • Anttonen, Tommi.
ISBN
  • 978-952-220-935-1
*00000993nam a22003014a 4500
*00117519
*00520200525075535.0
*008141208s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-935-1
*035  $a42992
*035  $a(PrettyLib)0000042992
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:64
*24500$aTertti :$bkartanon keittokirja /$c[teksti ja toimitustyö: Mikko Takala] ; [reseptit: Jaakko Kinnunen ja Tertin kartanon arkisto] ; [valokuvat: Tommi Anttonen ja Tertin kartano].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2014.
*300  $a160 s. :$bkuv. ;$c30 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aruokaperinne$2ysa
*650 7$akartanot$2ysa
*650 7$aTertin kartano$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aTakala, Mikko.
*7001 $aKinnunen, Jaakko.
*7001 $aAnttonen, Tommi.
*852  $lTERTTI
*979  $a0000042992
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Eteläsavolainen ruoka-arki näyttäytyy ensisilmäyksellä yhtä karuna ketjujen ylivaltana kuin muissakin maakunnissa, mutta riemukkaita poikkeuksiakin löytyy, ja aina vain yhä enemmän. Yksi kaikkien kirkkaimpana loistavista tähdistä on jo klassikon aseman suomalaisten herkkusuiden keskuudessa saavuttanut Tertin kartano Mikkelissä. Pylkkästen suvun isännöimään ruokakeitaaseen matkustetaan syömään pitkienkin matkojen takaa. Kartanon keittokirja - Tertti esittelee herkkuja notkuvasta pitopöydästään tunnetun kartanon parhaat reseptit, perinteiset ja tähän aikaan päivitetyt.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
76308Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.12