Gradian verkkokirjasto

Gaijin : modernia aasialaista
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Björck, Tomi.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Gaijin : modernia aasialaista
Julkaistu
  • Readme.fi, Helsinki : 2014.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 272 s. : kuv. ; 24 cm.
Asiasana
Asiasana - Kontrolloimaton
Henkilönnimi
  • Wikberg, Matti.
  • Takala, Mikko.
  • Anttonen, Tommi.
ISBN
  • 978-952-220-851-4
*00001098nam a22003734a 4500
*00117521
*00520200525075535.0
*008141209s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-220-851-4
*035  $a42994
*035  $a(PrettyLib)0000042994
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aBjörck, Tomi.
*24510$aGaijin :$bmodernia aasialaista /$cTomi Björck & Matti Wikberg ; [toimitus ja tekstit: Mikko Takala] ; [kuvat: Tommi Anttonen].
*260  $aHelsinki :$bReadme.fi,$c2014.
*300  $a272 s. :$bkuv. ;$c24 cm.
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*650 7$adrinkit$2ysa
*650 7$ajuomasekoitukset$2ysa
*653  $aAasia
*653  $aJapani
*653  $aKorea
*653  $aKiina
*653  $aHelsinki
*7001 $aWikberg, Matti.
*7001 $aTakala, Mikko.
*7001 $aAnttonen, Tommi.
*852  $lBJÖRCK
*979  $a0000042994
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin Helsingin Bulevardille avaama ravintola Gaijin yhdistelee modernilla tavalla Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä makuja.Gaijin-kirja kertaa nuoren ravintolan ja sen taustavoimien alkuvaiheet, ja esittelee sen parhaat reseptit Gaijinin ruokalistalta tutussa muodossa: ensin sormisyötävät ja sitten taidokkaat dimsumit.Japanilaisvaikutteisten maistelulautasten jälkeen siirrytään pääruokiin ja lisukkeisiin. Kirja sisältää myös Gaijinin parhaat jälkiruokareseptit, joissa länsi kohtaa idän, eikä talon cocktailejakaan ole unohdettu.Ruokaohjeita on liki sata, ja vaikka reseptejä on joiltakin osin sovellettu kotikeittiöhin paremmin sopiviksi, makumaailma on pyritty säilyttämään mahdollisimman uskollisina ravintolan alkuperäisille annoksille.Kirja vie lukijan Gaijin-kaksikon mukana myös Koreaan tutustumaan autenttisen Kimchin valmistukseen ja visiitille Tokion parhaisiin ruokapaikkoihin ramen-baareista tähditettyihin sushi-ravintoloihin.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
76311Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.12