Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Juuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot
Julkaistu
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Björs, Ilja. Ahokas, Antti. Nykänen, Jukka. Koskelo, Arto. Wist, Mika. Sourander, Riitta.
ISBN
*00001050nam a22003494a 4500
*00117719
*00520200525075535.0
*008150119s2014\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-951-0-40306-8
*035 $a43259
*035 $a(PrettyLib)0000043259
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*24500$aJuuri nyt :$bsuomalaisen keittiön uudet klassikot /$cIlja Björs, Antti Ahokas, Jukka Nykänen, Arto Koskelo, Mika Wist ; valokuvat: Riitta Sourander.
*260 $aHelsinki :$bWSOY,$c2014.
*300 $a239 s.
*300 $bkuv.
*300 $c27 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agastronomia$2ysa
*650 7$aravintolat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aSuomi$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aBjörs, Ilja.
*7001 $aAhokas, Antti.
*7001 $aNykänen, Jukka.
*7001 $aKoskelo, Arto.
*7001 $aWist, Mika.
*7001 $aSourander, Riitta.
*852 $lJUURI
*979 $a0000043259
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Uutta suomalaista ruokaperinnettä parhaimmillaan. Huippuravintola Juuren klassikkoreseptit yksissä kansissa. Lähiruokaa ja uusyksinkertaisuutta!
Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalainen ruoka pohjaa talonpoikaiseen traditioon, joten reseptit ovat vaivattomia toteuttaa kotikeittiössä. Maut ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin arkisia: ne ovat täyteläisen runsaita, nostavat raaka-aineet jalustalle ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010. Suomalainen ruoka ei ole ollut koskaan näin hyvää!