Gradian verkkokirjasto

Jauhelihaa á la Carte : Pohjolan parhaat jauheliharuoat possun-, naudan- ja lampaanlihasta
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Jauhelihaa á la Carte : Pohjolan parhaat jauheliharuoat possun-, naudan- ja lampaanlihasta
Julkaistu
  • Oslo, 1995.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 157 s.
Asiasana
*00000794nam a22002414a 4500
*0011782
*00520200525075439.0
*008020215s1995\\\\xx\||||||||||\||||||fin|c
*035  $a4114
*035  $a(PrettyLib)0000004114
*0410 $afin
*080  $aUDK:641.55.03
*24500$aJauhelihaa á la Carte : Pohjolan parhaat jauheliharuoat possun-, naudan- ja lampaanlihasta /$cPohjoismaisten KeittiömestariyhdjstgPohjoismaisten keittiömestariyhdistysten keittiömestarit.
*260  $aOslo,$c1995.
*300  $a157 s.
*650 7$aliha$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$alammas$2ysa
*650 7$asika$2ysa
*650 7$anautakarja$2ysa
*650 7$akotieläimet$2ysa
*852  $lJAUHELIHAA
*979  $a0000004114
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Vis
Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
6380Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.03