Gradian verkkokirjasto

Kasvikset kemistin keittiössä
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Hopia, Anu.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kasvikset kemistin keittiössä
Julkaistu
  • Minerva, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 174 s.
  • kuv.
  • 23 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Lehtovaara, Tatu.
ISBN
  • 978-952-312-095-2
*00000978nam a22003494a 4500
*00117899
*00520200525075536.0
*008150316s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-312-095-2
*035  $a43501
*035  $a(PrettyLib)0000043501
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:54
*1001 $aHopia, Anu.
*24510$aKasvikset kemistin keittiössä /$cAnu Hopia, Tatu Lehtovaara.
*260  $aHelsinki :$bMinerva,$c2015.
*300  $a174 s.
*300  $bkuv.
*300  $c23 cm.
*650 7$amolekyyligastronomia$2ysa
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruoka-aineet$2ysa
*650 7$avihannekset$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akemialliset ilmiöt$2ysa
*650 7$afysikaaliset ilmiöt$2ysa
*650 7$amaku$2ysa
*650 7$aaromi$2ysa
*650 7$aelintarvikekemia$2ysa
*7001 $aLehtovaara, Tatu.
*852  $lHOPIA
*979  $a0000043501
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Tässä käänteentekevässä ruokakirjassa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkökulmasta. Kirja käsittelee vihannesten, juuresten, salaattien, kaalien ja sienten sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa. Parhaita valmistusmenetelmiä etsiessään Hopia ja Lehtovaara ovat tarttuneet toimeen kemistin ottein. Miten kasvisruokien maukkaus syntyy? Mitkä ovat niiden suurimmat haasteet? Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti herkullisia ruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
77323Saatavana Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma51/54