Gradian verkkokirjasto

Professional healthy cooking
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Kapoor, Sandy.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Professional healthy cooking
Julkaistu
  • John Wiley, New York : 1995.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 341 s.
Asiasana - Kontrolloimaton
ISBN
  • 0-471-53839-6
*00000725nam a22002774a 4500
*0011790
*00520200525075439.0
*008020215s1995\\\\xx\||||||||||\||||||eng|c
*020  $a0-471-53839-6
*035  $a4132
*035  $a(PrettyLib)0000004132
*0410 $aeng
*080  $aUDK:641.55.16
*1001 $aKapoor, Sandy.
*24510$aProfessional healthy cooking /$cSandy Kapoor.
*260  $aNew York :$bJohn Wiley,$c1995.
*300  $a341 s.
*653  $aruokavaliot
*653  $aruokaohjeet
*653  $aerikoisruoat
*653  $alihavuus
*653  $akolesteroli
*653  $alaihdutus
*653  $anatrium
*653  $aproteiinit
*852  $lKAPOOR, SANDY
*979  $a0000004132
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Kuvausta ei toistaiseksi saatavana

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
6408Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.56