Gradian verkkokirjasto

Expert : English for food professionals update
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Koponen, Panu.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Expert : English for food professionals update
Julkaistu
  • Otava, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 240 s.
  • kuv.
  • 24 cm.
Yleinen huomautus
  • Sisältää myös englantilais-suomalaisen sanaston.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Haarala, Niko.
  • Virtasalo, Emma.
  • Rajamäki, Maisa.
ISBN
  • 978-951-1-28658-5
*00001192nam a22003614a 4500
*00117922
*00520200525075536.0
*008150323s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-1-28658-5
*035  $a43532
*035  $a(PrettyLib)0000043532
*0410 $afin$aeng$heng
*080  $aUDK:80
*090  $aOMA:89.507
*090  $aOMA:68.07
*1001 $aKoponen, Panu.
*24510$aExpert :$bEnglish for food professionals update /$cPanu Koponen ; [toimitus: Niko Haarala] ; [kuvatoimistus: Niko Haarala ja Emma Virtasalo] ; [kuvitus: Maisa Rajamäki].
*260  $aHelsinki :$bOtava,$c2015.
*300  $a240 s.
*300  $bkuv.
*300  $c24 cm.
*500  $aSisältää myös englantilais-suomalaisen sanaston.
*650 7$aenglannin kieli$2ysa
*650 7$aoppikirjat$2ysa
*650 7$aravitsemisala$2ysa
*650 7$aruokakulttuuri$2ysa
*650 7$aelintarvikeala$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*7001 $aHaarala, Niko.
*7001 $aVirtasalo, Emma.
*7001 $aRajamäki, Maisa.
*852  $lKOPONEN
*979  $a0000043532
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Expert Update English for Food Professinals on uusien opetussuunnitelmien mukaisesti laadittu oppikirja sekä hakuteos ravitsemisalan opiskelijoille: tuleville kokeille, tarjoilijoille ja elintarvikealan ammattilaisille. Kirjassa painotetaan viestintää ja vuorovaikutusta, ja sen aihepiirit tukevat vahvasti ammattiopintojen teemoja. Sisältö kattaa kaksi pakollista ja kolme valinnaista osaamispistettä. Kuvasanastot auttavat omaksumaan keskeisimmät termit havainnollisesti. Kirja soveltuu samanaikaiseen eriyttämiseen, ja eri tahtiin edistyvät opiskelijat on huomioitu kautta linjan. Myös opettajan aineistossa on runsaasti eriyttävää lisämateriaalia. Puheen tuottaminen ja asiakaspavelu ovat keskeisessä asemassa. Tärkeä rooli on myös ruokaohjeilla ja niiden tulkinnalla. Kirjan internettehtävät rohkaisevat itsenäiseen tiedonhakuun ja ohjaavat käyttämään internetiä hallitusti. Expert Update English for Food Professionals -kirjan arvokkaana osana on yli 10 000 hakusanaa englanti-suomi-englanti-ammattisanasto.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
77383Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma80 en