Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
Julkaistu Suomen sydän liitto, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi Hietalahti, Eeva. Nars, Kenneth. Olli, Mari. Toivola, Laura. Himanen, Elina.
ISBN
*00001058nam a22003254a 4500
*00117964
*00520200525075536.0
*008150507s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-99061-6-1
*035 $a43592
*035 $a(PrettyLib)0000043592
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*080 $aUDK:613
*24500$aSydän ruokaa /$c[toimituskunta: Eeva Hietalahti, Kenneth Nars, Mari Olli, Laura Toivola] ; [valokuvat: Elina Himanen ... et al.] ; [julkaisija:] Sydän merkki.
*260 $aHelsinki :$bSuomen sydän liitto,$c2015.
*300 $a140 s.
*300 $bkuv.
*300 $c29 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$asydän - ja verisuonitaudit$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aHietalahti, Eeva.
*7001 $aNars, Kenneth.
*7001 $aOlli, Mari.
*7001 $aToivola, Laura.
*7001 $aHimanen, Elina.
*852 $lSYDÄN RUOKAA
*979 $a0000043592
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Sydänruokaa on keittokirja ja opas jokaiselle kotikokille terveellisemmän ja herkullisen ruoan pariin. Kirjasta löytyy inspiroivia ruokaohjeita niin arkeen kuin viikonloppuunkin, kotiruuaksi ja vieraille tarjottavaksi. Kirjan Sydänmerkki-ruokaohjeet ovat hyvän olon ohjeita: niissä on erityisesti kiinnitetty huomiota rasvan määrään ja laatuun sekä suolan määrään. Kirjan tekijätiimissä on Sydänmerkin asiantuntevan toimituskunnan lisäksi Suomen johtavia keittokirjatekijöitä kuten ruokakuvaajat Timo Viljakainen ja Staffan Sundström sekä ruokakirjoittaja Kenneth Nars.