Gradian verkkokirjasto

Sydänruokaa
Muistilista on tyhjä
Vis
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Sydänruokaa
Julkaistu
  • Suomen sydänliitto, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 140 s.
  • kuv.
  • 29 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Hietalahti, Eeva.
  • Nars, Kenneth.
  • Olli, Mari.
  • Toivola, Laura.
  • Himanen, Elina.
ISBN
  • 978-952-99061-6-1
*00001058nam a22003254a 4500
*00117964
*00520200525075536.0
*008150507s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-99061-6-1
*035  $a43592
*035  $a(PrettyLib)0000043592
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*080  $aUDK:613
*24500$aSydänruokaa /$c[toimituskunta: Eeva Hietalahti, Kenneth Nars, Mari Olli, Laura Toivola] ; [valokuvat: Elina Himanen ... et al.] ; [julkaisija:] Sydänmerkki.
*260  $aHelsinki :$bSuomen sydänliitto,$c2015.
*300  $a140 s.
*300  $bkuv.
*300  $c29 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aruokavaliot$2ysa
*650 7$asydän- ja verisuonitaudit$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aHietalahti, Eeva.
*7001 $aNars, Kenneth.
*7001 $aOlli, Mari.
*7001 $aToivola, Laura.
*7001 $aHimanen, Elina.
*852  $lSYDÄNRUOKAA
*979  $a0000043592
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Sydänruokaa on keittokirja ja opas jokaiselle kotikokille terveellisemmän ja herkullisen ruoan pariin. Kirjasta löytyy inspiroivia ruokaohjeita niin arkeen kuin viikonloppuunkin, kotiruuaksi ja vieraille tarjottavaksi. Kirjan Sydänmerkki-ruokaohjeet ovat hyvän olon ohjeita: niissä on erityisesti kiinnitetty huomiota rasvan määrään ja laatuun sekä suolan määrään. Kirjan tekijätiimissä on Sydänmerkin asiantuntevan toimituskunnan lisäksi Suomen johtavia keittokirjatekijöitä kuten ruokakuvaajat Timo Viljakainen ja Staffan Sundström sekä ruokakirjoittaja Kenneth Nars.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
77562Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.56
77563Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.56