Henkilönnimi
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö Kesä miesten kesä ruokaa : poppamies Marko ja Chef Santeri
Julkaistu Docendo, Jyväskylä : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
Asiasana
Henkilönnimi
ISBN
*00000870nam a22002894a 4500
*00118685
*00520200525075539.0
*008150731s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020 $a978-952-291-110-0
*035 $a44384
*035 $a(PrettyLib)0000044384
*0410 $afin
*080 $aUDK:641/642
*1001 $aSuksi, Marko.
*24510$aKesä miesten kesä ruokaa :$bpoppamies Marko ja Chef Santeri /$cMarko Suksi, Santeri Vuosara ; [valokuvat:] Anna-Liisa Nikus.
*260 $aJyväskylä :$bDocendo,$c2015.
*300 $a130 s.
*300 $bkuv.
*300 $c23 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$agrilliruoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$agrillaus$2ysa
*650 7$asavustus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aVuosara, Santeri.
*852 $lSUKSI
*979 $a0000044384
*999 $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä
kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.
Kesän kuumimmat grillikokit Poppamies Marko Suksi ja Chef Santeri Vuosara tarjoilevat kesäruokaa rennolla otteella, ronskin miehekkäästi, mutta herkällä tatsilla.
Kirja esittelee Markon ja Santerin bravuureja hiiligrillistä, savustimesta, nuotiolta ja kesäkeittiöstä. Herkulliset ruokaohjeet ovat samaan aikaan oivaltavia ja yksinkertaisia, kesäkokkailua parhaimmillaan siis! Suositellaan myös (ja erityisesti) naisille.
Poppamies Marko Suksi tunnetaan chililähettiläänä, chiliin erikoistuneen Poppamies-verkkokaupan vetäjänä ja Tampereella järjestettävän Chilifest Finlandin puuhamiehenä. Marko valittiin listan ulkopuolelta Vuoden tamperelaiseksi 2012.
Chef Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyöläinen, kokki ja keittokirjailija, jonka neljäs keittokirja tämä teos on.
Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja, joka on kuvannut kaikki Chef Santerin kirjat.