Gradian verkkokirjasto

Emman kakut, leivokset & jäätelöt
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Iivanainen, Emma.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Emman kakut, leivokset & jäätelöt
Julkaistu
  • Docendo, Jyväskylä : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 142 s.
  • kuv.
  • 26 cm.
Asiasana
ISBN
  • 978-952-291-111-7
*00000755nam a22002654a 4500
*00118795
*00520200525075539.0
*008150803s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-952-291-111-7
*035  $a44496
*035  $a(PrettyLib)0000044496
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aIivanainen, Emma.
*24510$aEmman kakut, leivokset & jäätelöt /$c(reseptit ja kuvat:] Emma Iivanainen.
*260  $aJyväskylä :$bDocendo,$c2015.
*300  $a142 s.
*300  $bkuv.
*300  $c26 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aleipominen$2ysa
*650 7$akakut$2ysa
*650 7$ajäätelö$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*852  $lIIVANAINEN
*979  $a0000044496
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Emma Iivanaisen toinen leivontakirja tarjoaa nopeaa helpotusta makeannälkään ja näyttäviä juhlatarjottavia kiireiselle leipojalle. Laadukkaista raaka-aineista syntyy yllättävän helposti taivaallisia kakkuja leivoksia ja jäätelöitä. Monet resepteistä valmistuvat yhdessä kulhossa, joten aikaa säästyy ja leipomisen lopputuloksena ei ole valtava tiskivuori, vaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja. Kirjasta löytyy monenlaisia leivonnaisia täytekakuista paistettuihin juustokakkuihin, helppoihin brownieihin ja mutakakkuihin sekä erilaisiin leivoksiin ja jäätelöihin. Ajankohtaiset ideat innostavat leipomaan: marenkikakku taiotaan sateenkaaren väreihin, amerikkalainen smores-nuotioherkku muuntautuu jäätelöksi ja omenapiirakasta rakennetaan korkea juhlakakku. Kirjan donitsit, kuppikakut ja jäätelöpuikot hurmaavat trenditietoisen herkuttelijan. Koristelua ei kirjassa ole kokonaan unohdettu, vaan herkulliset leivonnaiset tuunataan helpoilla nikseillä juhlapöydän katseenvangitsijoiksi. Suklaa, marengit, kookoslastut, marjat ja hedelmät muuntautuvat yllättävällä tavalla näyttäviksi koristeiksi. Lukija voi helposti itse valita, jättääkö koristelun vähemmälle tilaisuudesta riippuen. Tämä kirja sopii kiireiselle nykyaikaiselle leipojalle, joka haluaa säväyttää, niin leivonnaisten maulla kuin ulkonäölläkin. Tulet yllättymään, miten helposti näyttävät ja herkulliset tarjottavat syntyvät! Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija, bloggaaja ja leivontakirjailija, jonka herkulliset reseptit ja koristelutaidot on noteerattu myös kansainvälisesti. Iivanaisen koristeluohjeita ja reseptejä on ensimmäisenä suomalaisena julkaistu maailman tunnetuimmissa kakunkoristelulehdissä. Suomen käsityön museo valitsi Iivanaisen Vuoden käsityöläiseksi 2013, minkä jälkeen hänen töitään on nähty kymmenissä suomalaisissa lehdissä.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
78791Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.09