Gradian verkkokirjasto

Avotulilla : ruokaa luonnon antimista
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Maulavirta, Markus.
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Avotulilla : ruokaa luonnon antimista
Julkaistu
  • WSOY, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 175 s.
  • kuv.
  • 27 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Kouri, Tuukka.
ISBN
  • 978-951-0-41226-8
*00000893nam a22003134a 4500
*00119091
*00520200525075541.0
*008150921s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-0-41226-8
*035  $a44873
*035  $a(PrettyLib)0000044873
*0410 $afin
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aMaulavirta, Markus.
*24510$aAvotulilla :$bruokaa luonnon antimista /$cMarkus Maulavirta ; valokuvat: Tuukka Kouri.
*260  $aHelsinki :$bWSOY,$c2015.
*300  $a175 s.
*300  $bkuv.
*300  $c27 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$aeräretkeily$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$ariistaruoat$2ysa
*650 7$akalaruoat$2ysa
*650 7$aliharuoat$2ysa
*650 7$ariista$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aKouri, Tuukka.
*852  $lMAULAVIRTA
*979  $a0000044873
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Ota haltuun huippukokin knopit luonnonantimien keruusta ja valmistuksesta avotulilla! Lähde Maulavirran matkassa takaisin luontoon! Sallan eräopas ja Michelin-tason keittiömestari Markus Maulavirta johdattaa lukijat luontoretkelle. Hän opastaa heitä poimimaan luonnon antimia eri vuodenaikoina ja valmistamaan herkullista ruokaa kalasta, linnuista, hirvestä, porosta sekä sienistä, marjoista ja kasveista. Maulavirta antaa parhaat vinkkinsä luonnossa liikkumiseen sekä kalan ja riistan käsittelyyn, ja välittää eränkävijän tietonsa ja taitonsa, jotka ovat aika päiviä hukkuneet maalta muuttaneelta kännykkäsukupolvelta. Maulavirran sydänasiana on tuoda metsän ja luonnon antimet takaisin ihmisten arkeen ja parantaa ihmisten hyvinvointia puhtailla ruoilla ja luonnossa samoilemalla.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
79650Odottaa uutta hyllysijaintia Kukkulan kirjasto - Priimus-kokoelma641.55.15