Gradian verkkokirjasto

Kasvikset - lisukkeena & pääruokana
Muistilista on tyhjä
Vis
Henkilönnimi
  • Myllymäki, Tommy.
Yhtenäistetty nimeke
  • Grönsaker - tillbehör & garnitys
Nimeke- ja vastuullisuusmerkintö
  • Kasvikset - lisukkeena & pääruokana
Julkaistu
  • Piritta Kantojärvi ja Kustannusosakeyhtiö Tammi, Helsinki : 2015.
UDK-luokituskoodi
Ulkoasutiedot
  • 217 s.
  • kuv.
  • 25 cm.
Asiasana
Henkilönnimi
  • Yli-Knuuttila, Jenna.
  • Drevstam, Charlie.
ISBN
  • 978-951-31-8499-5
*00000951nam a22002894a 4500
*00119093
*00520200525075541.0
*008150921s2015\\\\fi\||||||||||\||||||fin|c
*020  $a978-951-31-8499-5
*035  $a44876
*035  $a(PrettyLib)0000044876
*0410 $afin$hswe
*080  $aUDK:641/642
*1001 $aMyllymäki, Tommy.
*24010$aGrönsaker - tillbehör & garnitys
*24510$aKasvikset - lisukkeena & pääruokana /$c[Tommy] Myllymäki ; suomentanut Jenna Yli-Knuuttila ; [valokuvat: Charlie Drevstam].
*260  $aHelsinki :$bPiritta Kantojärvi ja Kustannusosakeyhtiö Tammi,$c2015.
*300  $a217 s.
*300  $bkuv.
*300  $c25 cm.
*650 7$aruokaohjeet$2ysa
*650 7$akasvisruoat$2ysa
*650 7$aruoanvalmistus$2ysa
*650 7$akeittokirjat$2ysa
*7001 $aYli-Knuuttila, Jenna.
*7001 $aDrevstam, Charlie.
*852  $lMYLLYMÄKI
*979  $a0000044876
*999  $aMikroMarc$b[Kirja]$x0
^
Tästä teoksesta ei ole arvioita.
Näpäytä kun haluat kirjoittaa ensimmäisen arvion.

Herkkusuiden kasvisruokaraamattu! Herkullisia pääruokia ja elegantteja lisukkeita. Mestarikokin mieluisimmat kasvikset näyttävissä, helposti valmistettavissa resepteissä. Kurpitsaa, munakoisoa, mustajuurta, parsaa, vihreitä papuja ja pinaattia Vihannekset muuttuvat mitä herkullisimmiksi annoksiksi. Nämä ohjeet kruunaavat arjen ja tuovat illallispöytään uusia raikkaita makuja. Kirjassa ohjataan kasvisten oikeaoppiseen käsittelyyn ja kerrotaan, milloin ne ovat parhaimmillaan. Kasvislisukkeiden yhteydessä on mukana tieto ruoka-aineista, joiden kanssa lisuke muodostaa elegantin illallisen.

Lähetä
TilaEräpäiväKuuluuHylly
79654Saatavana Priimuksen kirjasto - Pääkokoelma641.55.05